Uthyres kontor, övrig lokaltyp, utbildning, vårdlokal - Hässelby

Olle Engkvists väg 12, Hässelby Objektnummer 10709182

Lokalen har fram tills idag hyrts för förskoleverksamhet och hyresvärden är öppen för att anpassa lokalen för olika verksamheter, t.ex. för kontor, vårdcentral eller förskola. Lokalen har en härlig takhöjd och egen ingång direkt från gatan samt en stor gård på baksidan.

Adress
Olle Engkvists väg 12 , Hässelby
Lokaltyp
Kontorslokaler
473 m2
Övriga lokaler
473 m2
Utbildningslokaler
473 m2
Vårdlokaler
473 m2
Totalyta
473 m2
Lokalen passar för
Utbildning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1955. Fastighetsbeteckning: Ormängen 3.
Läge
Lokalarean består av en mixad planlösning med både öppna ytor och rum i varierande storlekar. På det övre våningsplanet finns utgången till den stora gården med sandlåda och andra lekredskap. På gården finns även ett förråd. En aktör som etablerar en förskola här kan erbjuda barnen en fantastiskt fin utemiljö både på gården men även i den stora allmänna lekparken som finns precis utanför huset.

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter behov och önskemål både vad gäller planlösning och materialval. Lokalens takhöjd är generös och något högre än standard.

Bredband: Bredband via fiber (LAN) finns anslutet till fastigheten. Telenor levererar 1000 Mbit/s.
Omgivning
I Hässelby Strand utgörs bebyggelsen till största del av bostäder men här finns även en hel del kommersiell service. Det är nära till Mälaren och dess fina badstränder. Strandpromenad finns längs Mälaren med vacker natur för rekreation. Flera båtklubbar finns längs stranden samt fina strövområden vid Riddersviksgård och Tempeludden.
Service
I Hässelby Gårds Centrum finns alla kommersiell service som kan önskas för att förenkla din vardag. Exempelvis Ica Supermarket, Apotek, Systembolag, vårdcentral, bank samt flera restauranger. Träningsmöjligheter på Fitnes24seven.
Kommunikation
Goda kommunikationer med ca 5 minuters promenad till Hässelby Gårds tunnelbanestation. Med t-bana når du t-centralen på ca 25 minuter. Busshållplats där ett flertal bussar till bl. a. Vällingby, Kista, Spånga och Jakobsberg finns inom gångavstånd. För den bilburne finns även möjlighet att hyra p-plats på fastighetens baksida samt förstås parkera på intilliggande gator.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Lokalen kan hyras omomsad.
Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1955
i
Begär mer info

Objekt 10709182, Olle Engkvists väg 12

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a