Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Kungsholmen

Norr Mälarstrand 12, Kungsholmen Objektnummer 10711885

En mycket unik lokal med egen uteplats i ett av de vackraste husen på Norr Mälarstrand – Kungsholmens finaste gata – uthyres utan överlåtelseavgift! Perfekt lokal för den som söker en fin adress och en lokal som ingen någonsin kommer att glömma!

Adress
Norr Mälarstrand 12 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
60 m2
Utställningslokaler
60 m2
Övriga lokaler
60 m2
Totalyta
60 m2
Årshyra:
Hyra: ca 5000 kr/m²/år inkl. värme i befintligt skick.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Det vackra huset på Norr Mälarstrand 12-14 som byggdes i början av 1900 talet är ett av Norr mälarstrands äldsta hus. I denna lokal invigdes år 1906 det så kallade Mälarbadet med tillhörande restauranger. Detta var då Skandinaviens största och exklusivaste inomhusbad.
Läge
Lokalens ingång är belägen i det vackra trapphuset. Lokalen har ett stort öppet rum med två entresoler med ståhöjd. Lokalen har en unik takhöjd och mycket vacker stuckatur. Här finns även en fräsch helkaklad wc med dusch, ett pentry utrustat med diskmaskin samt en helt egen uteplats! Lokalen har ett fönster med säkerhetsgaller mot uteplatsen samt rikligt med ljusinsläpp via takfönstren. Lokalen har fina ytskikt samt ett vackert stengolv i original från byggnadsåren.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i källaren vilket gör det möjligt att dra in fiber till lokalen för snabbt bredband.
Omgivning
Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område och i synnerhet Norr Mälarstrand med dess härliga promenadstråk. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.
Parkering
Parkeringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff eller boendeparkering (ca 1100 kr/mån inkl. moms för boende på Kungsholmen). Det finns gott om parkeringsplatser längs med Norr Mälarstrand samt i Kungsholmens allmänna parkeringshus, t.ex. Pipers Garaget på Pipersgatan 23.
Service
Norr Mälarstrand är Kungsholmens vackraste gatan vilken erbjuder både restauranger, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen samt strandpromenad längs Mälarens vatten. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata. Samt sist men inte minst promenadavstånd in till T-Centralen och Citys hela serviceutbud.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar vid Kungsholms torg samt på Hantverkargatan inom kort gångavstånd från lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. Hyresvärden önskar ett snabbt tillträde då lokalen är vakant idag.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1906
i
Begär mer info

Objekt 10711885, Norr Mälarstrand 12

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a