Uthyres kontor, produktion, lager/logistik, övrig lokaltyp - Vinsta

Skattegårdsvägen 130, Vinsta Objektnummer 10713459

Lagerlokal i expansiva Vinsta med förmånlig hyra! Bra access via lastkaj, lastport och varuhiss samt inhägnad parkeringsyta! Lager, kontor, viss träning, lättare produktion- och industriverksamheter fungerar här!

Adress
Skattegårdsvägen 130 , Vinsta
Lokaltyp
Kontorslokaler
696 m2
Produktionslokaler
2450 m2
Lagerlokaler
2450 m2
Övriga lokaler
2450 m2
Totalyta
3146 m2
Årshyra:
750 kr/m²/år. Denna hyra gäller för lagerdelen. Tillägg för driftskostnader, fastighetsskatt och moms tillkommer. Kontakta lokalförmedlaren om mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden uppfördes år 1987. Fastighetsbeteckning: Förrådet 6.
Läge
Lagret har fina öppna ytor, fräscha ytskikt och en takhöjd mellan ca 3-4 meter. Den större lagerytan är beläggen 1 tr upp och nås via trapp och varuhiss. Det är även möjligt att hyra en del av lagerytan i markplan om så önskas. Bra lastyta innanför de två portarna med lastkaj utanför.

Det finns möjlighet att även hyra kontor om totalt ca 696 kvm i byggnaden på plan 1 om så önskas. Kontorsdelen har en rumsindelad planlösning och här finns även omklädningsrum. Planlösningen är dock flexibel och kan till viss del öppnas upp ifall ett öppnare kontor önskas. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar samt parkettgolv och textilmattor. Här finns möjlighet att skapa ett optimalt kontor för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa efter önskemål.

Lager, kontor, viss träning, lättare produktion- och industriverksamheter fungerar här!

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten för vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör samt dra in fiberoptiskt nätverk lokalen.
Parkering
Gott om parkeringsyta på den inhägnade fastigheten.
Service
I närområdet finns livsmedelsbutiken Vinsta Gross. Det är gångavstånd till Läkarmissonens secondhandbutik, Vinsta Handelsplats med bl.a. Coop Forum, Sigge Cykel och Colorama. Flera trevliga restauranger finns i närområdet och promenadavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera.
Kommunikation
Fastigheten är lättillgänglig för bilburna med närheten till Bergslagsvägen som är den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Det är också goda kollektiva kommunikationer med endast några minuters promenad till Johannelunds T-banestation (grön linje). Bra bussförbindelser; linje 116 inom kort gångavstånd
(Vällingby-Spångastation), linje 179 inom gångavstånd (Vällingby - Spånga -Tensta - Kista – Sollentuna) och buss 543 (Vällingby - Vinsta - Jakobsberg).
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1987

Skyltläge

Hiss

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10713459, Skattegårdsvägen 130

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a