Uthyres kontor - Täby

Sjöflygvägen 35, 18362 Täby Objektnummer 10714358

Ljusa och representativa lokaler med hög standard vid E18. Möjlighet finns att tillsammans med hyresvärden påverka anpassningen av lokalerna och planlösningen till ett kontor att trivas i. Huset erbjuder mervärde i form av hög servicenivå genom bl.a gym för husets hyresgäster.

Adress
Sjöflygvägen 35 , 18362 Täby
Lokaltyp
Kontorslokaler
160 - 490 m2
Delbar
Delbar - Kontorslokaler på plan 5 & 6 vilket är högst upp i huset. Två moduler om 160 & 330 kvm. Kan hyras var för sig eller tillsammans.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1992. Mekanisk till- och frånluft med komfortkyla. Gym med låsbara skåp samt bastu i fastigheten som endast är för husets hyresgäster. Fiber finns indraget och uppkoppling sker genom WiFi eller fast anslutning.
Läge
Lokalerna är mycket flexibla i sin planlösning där kontorsrum kan varvas med öppet kontorslandskap helt enligt önskemål från hyresgästen. Många av hyresgästerna har valt kontorsrum mot fönsterpartierna och gemensamma utrymmen i mitten i form av pentry och konferens där man kan välja att använda glasväggar för att behålla genomsläppet av ljus i lokalen. Ett av modulerna som står ledigt har nyttjats för öppen kontorslandskap med endast konferensrum med glaspartier i mitten. Den andra har panoramavy mot tre väderstreck mot E18 med omgivning. Hög standard från början med bl.a komfortkyla installerad garanterar behagligt inomhusklimat årets varma dagar.
Omgivning
Området består av kontorslokaler längs med E18 med intilliggande bostäder och bostadsområden som längs med vattnet sträcker sig hela vägen till Viggbyholm. Här hittar man även trevliga promenadstråkar när man behöver paus i arbetet eller hitta en brygga för lunchen vid vackert väder.
Parkering
Parkering finns att tillgå för hyresgäst och dess besökare. Flertalet platser med möjlighet för laddning av bil finns runt fastigheten.
Service
Servicenivån är i topp med gemensam lastkaj för in- och utleverans av paket, lagertjänster, posthantering, frankeringsmaskin och fastighetens egna gym med bastuavdelning som disponeras av hyresgästen.Närservice består av mindre butiker vid Hägernäs Strand tillsammans med flera lunchrestauranger i området bl.a Restaurang Pont som ligger vackert beläget vid Stora Värtan längst in i Hägernäsviken.
Kommunikation
Roslagsbanan går från Hägernäs Station och i december 2021 från Arninge station som båda ligger ca 10 minuter bort. Tåget tar dig till Stockholm och Tekniska Högskolan på ca 21 minuter och till Åkersberga station på ca 11 minuter. Busshållplats Flygstigen ligger ca 200 meter bort. Därifrån går buss 604 mellan Hägernäs Station och Danderyds Sjukhus med vidare förbindelser via tunnelbanans röda linje.
Hyresgäster
Piab AB, Skincity, LujaBetong, CA Mätsystem AB (Chauvin Arnoux), Manison Security, BUFAB m.fl.
Renoveringsinformation
Löpande genom åren. Mycket god standard.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske under kvartal 1 - 2023
Byggår
1992
Våning
5 / 6

Delbar

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10714358, Sjöflygvägen 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a