Uthyres kontor - Södermalm

Swedenborgsgatan 20, Södermalm Objektnummer 10714426

Kontor i nyproduktionsskick med öppen planlösning, bra mötesfunktioner och hög säkerhet uthyres mitt i hjärtat av Södermalm. Mycket bra kommunikativt läge med pendeltågstation samt garage på fastigheten!

Adress
Swedenborgsgatan 20 , Södermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
285 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten erbjuder ett fint serviceutbud med restaurang- och caféverksamheter, spel- och tobaksbutik med mera. Här finns även omklädningsrum med dusch och bastu gemensamt för husets hyresgäster som cyklar.
Läge
Lokalen byggdes för ett fåtal år sedan och den är fortfarande i princip nyproduktionskick med ny teknisk infrastruktur (el, kyla och ventilation) och fräscha ytskikt. I husets mitt finns ett atrium och lokalen har en entré direkt ut på terrassen som vetter ut mot atriumet där denna hyresgäst har skapat en egen myshörna för sin personal.

Planlösning
Lokalen har en välkomnande entré med en trevlig besöksyta direkt till höger och på den vänstra sidan är det öppna sociala pentryt med gott om matplatser placerat. Planlösningen utgörs till största del av ett öppet kontorslandskap för ca 24 arbetsplatser som kompletteras med bra mötesfunktioner bestående av ett stort konferensrum (för ca 16 pers) och tre mindre mötesrum/arbetsrum. Här finns även ett SUA rum (säkerhetsklassat rum), förråd, två wc varav en rwc samt teknikrum för skrivare, kopiator och återvinning

Huset är pelarbyggt vilket innebär en flexibel planlösning ifall väggar skulle vilja tas ner.
Omgivning
I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.
Parkering
Garage finns i huset och en plats kostar ca 2000 kr/mån + moms.
Service
I närområdet finns en mängd olika restauranger att välja mellan med alla tänkbara smakinriktningar samt saluhall. Området erbjuder även massor av små mysiga butiker, systembolag och matbutiker. Här finns kort och gott all service du kan tänka dig som underlättar din vardag.
Kommunikation
Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Busshållplats finns snett utanför porten där linjerna 55 (Tanto-Henrikdalsberget), 57 (Sofia-Frösundavik) och 66 (Reimersholme-Sofia) passerar. Fler busslinjer passerar inom kort gångavstånd såsom linje 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 4 (Radiohuset-Gullmarsplan) och 74 (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne med garage i huset.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1990
Renoveringsår
2016
Våning
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10714426, Swedenborgsgatan 20

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a