Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Alvik

Tranebergs Strand 5, Alvik Objektnummer 10720283

Trevlig lokal i markplan med egen ingång och underbar utsikt över Mälarens glittrande vatten! Mysigt geografiskt läge med närhet till badbrygga, natur och kommersiell service!

Adress
Tranebergs Strand 5 , Alvik
Lokaltyp
Kontorslokaler
53 m2
Utställningslokaler
53 m2
Övriga lokaler
53 m2
Totalyta
53 m2
Årshyra:
2 500 kr/m²/år. Fastighetsskatt och moms tillkommer.
 
I hyran ingår värme

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset stod klart år 1994. I bottenplan finns ett antal mindre lokaler medan övriga fastigheten består av 305 stycken lägenheter. Runt varje port finns utsmyckningar i vit marmor, signerade av den internationellt erkände konstnären Bengt Olsson, bosatt i Paris.
Läge
Lokalens entré och ena fönster vetter mot Mälaren. Fönstren efter lokalens långsida har även det en trevlig utsikt över ett grönområde.

Längst i lokalens inre region finns pentry och wc.

Lokalen kommer att renoveras och hyras ut i ett fräscht skick. Det kommer att bli ett nytt pentry och lokalen kommer att målas där det erfordras samt att hela undertaket kommer målas. Lokalen har klinkergolv.

Lokalen kan passa som kontor för 2-3 personer men andra verksamheter kan även tänkas så som showroom och viss behandlingsverksamhet. Då lokalen ligger i ett bostadshus bör det vara en lugn och icke störande verksamhet som bedrivs i lokalen.
Omgivning
Tranebergs strand är ett lugnt och mycket attraktivt geografiskt läge intill Mälaren. Närhet till grönområden för rekreation, promenader eller joggingrundor.

Företag i närheten: Melanders Group, Moberg Pharma, Combitech, Polar, NTI Cadcenter, MIAB , NCA Facility Service
Parkering
Under Alviks Torg finns ett parkeringsgarage och det finns även många parkeringsplatser ovan jord invid torget
Service
I Alvik finns all service man kan önska sig. Här finns ett flertal restauranger med olika smakriktningar, caféer, träningsanläggningar, gym och tennishall. Kring Alviks Torg finns i princip all kommersiell service som behövs för att underlätta din vardag, exempelvis bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, florist, Pressbyrån samt en stor mataffär. Mitt emot lokalen intill vattnet ligger mysiga restaurangen Sjöpaviljongen, ett perfekt ställe för affärsluncher och representation.
Kommunikation
Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Inom kort promenadavstånd finns Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan samt ett flertal busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4:n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse och när överenskomna lokalanpassningar är klara.
Byggår
1994

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10720283, Tranebergs Strand 5

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a