Uthyres kontor - Gärdet

Sandhamnsgatan 48 A, Gärdet Objektnummer 10723243

Rumsindelad lokal med hög säkerhet och mycket förmånlig hyra! Möjlighet att överta tre garageplatser efter nuvarande hyresgäst. Ingen överlåtelseavgift utgår!

Adress
Sandhamnsgatan 48 A , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
88 m2
Planlösning
Månadshyra:
ca 17600 kr inkl. värme och fastighetsskatt.
Årshyra:
2400 kr/kvm/år
 
I hyran ingår värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1969. I huset finns det cykelparkering och ett bra källsorteringsrum som denna lokals hyresgäst får nyttja utan extra kostnad. Det finns även ett garage med tvättplats. Den nuvarande hyresgästen har tre garageplatser som tillträdande hyresgäst har möjlighet att överta.
Läge
Lokalen har en rumsindelad planlösning som fördelas på fyra rum i fil som vetter ut mot Sandhamnsgatan samt ett fönsterlöst rum som lämpar sig som förråd och maskinrum, wc med dusch samt pentry och öppen yta längst in som kan nyttjas som matplats för ca 4-5 personer.

Lokalen har välhållna ytskikt med målade väggar, laminatgolv och klinkergolv i wc med lite större, moderna kakelplattor i dusch. Lokalen är i så pass fint skick så att den kan hyras i befintligt skick.

Lokalen håller en hög säkerhet med säkerhetsdörr och gallerförsedda fönster.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten för bredband via fiber som tillträdande hyresgäst kan dra in i lokalen. Bredband via Tele2 (före detta ComHem) med en hastighet om 100-100 Mbit/s ingår i hyran.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluftsventilation.
Omgivning
Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Garage finns i huset. Den nuvarande hyresgästen hyr tre platser idag vilka eventuellt kan överlåtas. Platserna kostar ca 1500 kr/månad/plats exkl. moms. Om tillgänglig kan ytterligare någon plats erbjudas i garaget. Det går även att parkera på kringliggande gator enligt stadens tariff.
Service
I närområdet finns flera lunchrestauranger samt ett catering- och delikatessföretag för hämtmat på Tegeluddsvägen.
Kommunikation
Området har utmärkta kommunikationer. Stombusslinje 1 (Stora Essingen - Frihamnen) stannar endast ca 40 meter från porten och det är gångavstånd till hållplatserna för busslinjerna 72 (Karolinska Sjukhuset - Frihamnen) och 76 (Norra Hammarbyhamnen - Ropsten). Gärdets t-bane station finns inom ca 8 minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.
Övrigt
Hyresgästen har fri prövningsrätt vad gäller val av lokalintressent som de önskar överlåta lokalen till. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt nuvarande hyresgästs önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1969

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10723243, Sandhamnsgatan 48 A

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se