Uthyres utställning, lager/logistik, övrig lokaltyp - Bromma

Säterivägen 33, 16866 Bromma Objektnummer 10723958

Attraktivt belägen lokal i Bromma med egen ingång! Område med bra kommunikationer och närservice! Lokalen kan passa som showroom, förråd eller lager förslagsvis.

Adress
Säterivägen 33 , 16866 Bromma
Lokaltyp
Utställningslokaler
148 m2
Lagerlokaler
148 m2
Övriga lokaler
148 m2
Totalyta
148 m2

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen är ligger belägen i husets källarvåning med och har en entré på gaveln intill restaurangen några trappsteg ner från gatan. Lokalen har ljusinsläpp via glasbetongfönster. Lokalen har huvudsak öppen planlösning. Takhöjden är ca 2.23 m.

Observera att det inte finns någon lastport till lokalen och att det därför inte går att rulla in pallar eller dylikt. Lokalentrén ligger intill restaurangen några trappor ner.
Omgivning
Fastigheten är belägen i ett idylliskt område med vackra kringliggande sekelskiftsvillor samt bostäder, kontors- och industribyggnader längs efter Mariehällsvägen.
Parkering
En parkering finns utanför och det kan eventuellt vara möjligt att hyra en fast parkeringsplats eller ställa sig i kö för att få hyra. Kostnad för dessa ca 650 kr/månad exkl. moms.
Service
Fastigheten är belägen intill Mariehällstorget med gym (Puls & Träning), ICA Nära, kemtvätt och restauranger. En indisk restaurang finns i huset och Bromma Blocks nås inom gångavstånd med all service du kan tänka dig. Det är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum med ett gediget serviceutbud.
Kommunikation
Busshållplats Mariehälls kyrka ca 180 m från fastigheten där linje 112 (Alvik - Sundby - Spånga stn) och 113 (Blackebergs gård - Sundbyberg - Solna centrum) passerar. Det är promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flygplats. Lokalen är även lättillgänglig för bilburna.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1938
i
Begär mer info

Objekt 10723958, Säterivägen 33

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a