Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Hägersten

Tellusbergsvägen 67B, Hägersten Objektnummer 10725432

Fint kontor högst upp i fastigheten med högt i tak och entresolplan!

Adress
Tellusbergsvägen 67B , Hägersten
Lokaltyp
Kontorslokaler
198 m2
Övriga lokaler
198 m2
Totalyta
198 m2

Objektbeskrivning

Läge
Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner.

Kontorslokal i bra skick högst upp i fastigheten! Lokalen har en härlig rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd i delar av lokalen samt fönster i två väderstreck. Lokalens yta fördelas på 3 rum varav ett större mötesrum med plats för 10-12 personer samt två kontorsrum med plats för 1-2 kontorsplatser.
En trappa upp i entresolplan ca 60kvm får man med fördel plats med 4 kontorsplatser. I entré finns i dagsläget en receptionsyta samt två wc varav en med dusch
Ett modernt pentry med sittyta, intill finns ytterligare yta för lounge alternativ 2 kontorsplatser.
Utöver finns ett server och arkivrum
Möjlighet finns att anpassa lokalen efter behov och önskemål.

Då fastigheten har en lasthiss skulle lokalen med fördel kunna användas som kombinerat kontor med mindre lager/förråd.

Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och kyla
Fiber finns till fastigheten 700kr/mån.

Ventilation: Mekanisk till- och från luft
Hiss: Ja
Omgivning
Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Företag i närheten: Puls&Träning Gym, Grand Frank, Mäklarhuset, , Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Provinium/werners gourmeservice, Warner Bros.
Parkering
På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.
Service
I denna fastighet finns service såsom Puls&Träning, en thairestaurang, restaurang Glasade gången som erbjuder luncher och catering samt ett helt nytt café som öppnar under våren 22. Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen.
För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god och du har exempelvis Norrtull endast 11 min bort, Nacka Forum 15 min, Kista 18 min.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående. eller enl överenskommelse
Våning
3 / 3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10725432, Tellusbergsvägen 67B

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se
a