Uthyres kontor - City

David Bagares gata 20, City Objektnummer 10729530

Lokal i markplan med goda exponeringsmöjligheter ut mot gatan överlåtes! Mycket centralt beläget ett par minuter ifrån Hötorgets t-banestatation. En lokal med genuin gammaldags prägel från byggnadsåren, nyrenoverade ytskikt och en mycket förmånlig hyra! Centralt belägen fastighet i A-läge och garage i huset!

Adress
David Bagares gata 20 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
63 m2
Månadshyra:
Total månadskostnad är 14 552 inkl. fastighetsskatt och värme men + moms.
Årshyra:
2 437 kr/m²/år. Fastighetsskatt och moms tillkommer.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1929 och byggdes om år 2003. Lokalen är belägen i bv med ingång via trapphuset.
Läge
Lokalarean fördelas på ett större kontorsrum samt ett mindre sådant som exempelvis kan nyttjas som mötesrum eller studio. Det större rummet har välbevarad karaktär från byggnadsåren såsom vacker fiskbensparkett, två fönster med djupa nischer, takrosett samt höga golvsocklar. Här finns även ett mindre förråd om ca 1,5 kvm. Lokalen har ett enklare pentry med städförråd, mindre kylskåp samt plats för frys och mikrovågsugn. Innanför pentrydelen finns wc samt ett separat duschrum.

Lokalens tre fönster vetter ut mot gatan varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda.

Lokalen passar som kontor, showroom eller studio. Idag används det innersta rummet som fotostudio.

Ventilation: Självdrag.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen och nuvarande hyresgäst har Ownit som bredbandsleverantör.
Parkering
Garage finns i huset men kö för platser kan förekomma. Annars parkeringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff och i närområdets allmänna parkeringshus.
Service
Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med A-läge och närhet till all tänkbar service, restaurangutbud och kommunikationer. Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg.
Kommunikation
Endast ett par minuters gångavstånd till Hötorgets t-banestation med den gröna linjen och gångavstånd till Östermalmstorgs station med den röda. Flertalet busslinjer passerar nära på Kungsgatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen.
Övrigt
Det nuvarande hyresavtalet förlängs med 3 år från och med årsskiftet 2022/2023. Den nuvarande hyresgästen har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent att överlåta lokalen till. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
På grund av de investeringar som nuvarande hyresgäst har gjort i lokalen utgår en överlåtelseavgift. Kontakta mäklaren för mer info.

Lokal överlåtes

i
Begär mer info

Objekt 10729530, David Bagares gata 20

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a