Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Bromma

Mössebergsvägen 12, Bromma Objektnummer 10730377

Mysig lokal i fridfulla Traneberg överlåtes! Perfekt lokal för pendlare då övernattning i lokalen är tillåten (dock ej permanent boende). Loken har egen ingång direkt från gatan samt dusch. Perfekt mottagningslokal för omomsade verksamheter! Möjlighet att hyra p-plats bakom huset!

Adress
Mössebergsvägen 12 , Bromma
Lokaltyp
Kontorslokaler
28 m2
Övriga lokaler
28 m2
Totalyta
28 m2
Lokalen passar för
Hotell/övernattning
Månadshyra:
Månadskostnad; ca 7 200 kr inkl. fastighetsskatt och värme i befintligt skick. Det tillkommer ingen moms på hyran vilket är en fördel för omomsade verksamheter men ingen nackdel för momsregistrerade företag.
 
I hyran ingår värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1937.
Läge
Lokalen är perfekt som mottagningslokal för en person eller 1-2 företagare som behöver kontor och som kanske även har övernattningsbehov. Alternativt för den som söker efter en mottagningslokal, t.ex. för medicinsk fotvård eller samtalsverksamhet.

Då lokalen är belägen i ett bostadshus måste det vara en lugn och icke störande verksamhet som bedrivs i lokalen.

Lokalytan fördelas på ett arbetsrum, ett mindre rum med trinnetkök och matplats vilket med fördel kan nyttjas för möten. I anslutning till det innersta rummet finns wc med dusch.

I det första rummet är takhöjden ca 2,66 m och i det inre rummet ca 2,85 m.

Möjligt att ställa ut ett litet bord och ett par stolar utanför intill husväggen.

Bredband: Stokab finns anslutet till huset och har en i entrén vid trapphus 10.
Omgivning
Lokalen har ett mycket trevligt, lugnt geografiskt läge i Traneberg med grönområde bakom huset. Närhet till vatten om grönområden för rekreation, promenader eller joggingrundor.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra på baksidan av huset och du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten. Under Alviks Torg finns ett parkeringsgarage och det finns även många parkeringsplatser ovan jord invid torget
Service
I Alvik finns all service man kan önska sig. Här finns ett flertal restauranger, caféer, träningsanläggningar, gym och tennishall. Kring Alviks Torg finns ett bra butiksutbud av service post, bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, florist, Pressbyrån och en stor mataffär.
Kommunikation
Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Inom kort promenadavstånd finns Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan samt ett flertal busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4:n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats
Övrigt
Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent som lokalen överlåtes till. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst som önskar ett så snabbt tillträde som möjligt.
Överlåtelseavgift
Lokalen överlåtes för 50 000 kr eller till högstbjudande. Inventarierna kan ingå om så önskas.
Byggår
1937
Våning
Bv
Antal rum
2

Gatunivå

Lokal överlåtes

i
Begär mer info

Objekt 10730377, Mössebergsvägen 12

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a