Uthyres lager/logistik - Södermalm

Medborgarplatsen 25, 11872 Södermalm Objektnummer 10730795

Källarlokal med bra access genom lastkaj i huset som ligger i Medborgaplatsens P-Hus genom Noe Arksgränden. Access genom Repslagargatan 20 om man behöver köra fram till huvudentrén på markplan.

Adress
Medborgarplatsen 25 , 11872 Södermalm
Lokaltyp
Lagerlokaler
155 m2
Månadshyra:
27569
 
I hyran ingår el, vatten, värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1984, ombyggt 1990.
Läge
Entré till lokalen sker genom Medborgaplatsen 25 och kontorshuset där och 2 trappor ner, hiss finns. Man kan även ansluta till lokalen genom lastkaj som nås igenom parkeringshuset Medborgarplatsen som drivs av Stockholm Parkering.Enklare lokal med vatten för pentry och fiber indraget. Kontorsrum finns, i övrigt öppen yta med pelare enligt ritning. Bra säkerhet genom skyddsrumsdörr. Toalett finns i korridoren.
Omgivning
Centralt läge gör omgivningen perfekt för verksamheten som söker något på Södermalm.
Parkering
Parkering sker på stadens gator alternativt i parkeringshuset som lokalen ansluter genom lastkaj vilket man når genom väg Noe Arksfaret 1-3 som är vid tunnelmynningen till Söderledstunneln vid Noe Arksgränden/Götgatan.https://www.stockholmparkering.se/hitta-oss-pa-kartan/101663/Medborgarplatsen%2c-PHus
Service
Söderhallarna har allt som man kan tänkas behöva i serviceväg till denna lokal. I området intill så har man ytterligare riktigt god utbud av det Södermalm kan erbjuda.
Kommunikation
Stockholm Södra ligger kort promenadavstånd bort med tåg och tunnelbana. Tunnelbanestationen Medborgaplatsen ligger strax intill byggnaden. För den bilburne så har man goda möjligheter att ansluta genom Noe Arksgränden 8 som leder till Parkeringshuset och Repslagargatan 20 om man behöver komma till huvudentrén på markplan.
Övrigt
Lokalens kontrakt överlåtes efter hyresvärdens godkännande av ny hyresgäst. Avtalstiden är fram till 2023-04-30 med 9 månaders uppsägningstid, annars förlängs avtalet med 2 år. Lokalen är skyddsrum vilket gör att den måste tömmas och iordningställas som sådant inom 48 timmar om fastighetsägaren genom myndighetsbeslut så kräver det.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1984
Renoveringsår
1990

Hiss

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10730795, Medborgarplatsen 25

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a