Uthyres kontor - City

Regeringsgatan 88, City Objektnummer 10735362

Mycket fint, rumsindelat kontor med elegant socialt pentry och balkong på ett eget våningsplan! Representativ adress i pittoreska kvarter mitt i city!

Adress
Regeringsgatan 88 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
102 m2
Årshyra:
4 500 kr/m²/år. Fastighetsskatt och moms tillkommer.
 
I hyran ingår värme

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1907 och lokalen är belägen 1 tr upp. Hiss saknas.
Läge
Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum i varierad storlek, ett exklusivt socialt pentry i lokalens mitt vilket nuvarande hyresgäst själv satt in samt wc med förrum för handfat. De två större arbetsrummen vetter mot Regeringsgatan. Dessa rum har stora fina fönster, stuckaturer och vacker fiskbensparkett. I pentry och korridorstråk är ett exklusivt italienskt vitt klinkergolv inlagt med fiskbensläggning i pentryt.

Det finns en vädringsbalkong som vetter mot innergården.

Lokalen har en generös takhöjd, högresta fönster samt en bevarad gammaldags karaktär från det förra sekelskiftet såsom charmiga snickerier och takstuckaturer. Den generösa takhöjden sammantagen med fönstren åt två väderstreck ger en härlig känsla av rymd och gör att lokalen upplevs ljus – här kommer definitivt personalen att trivas!

Säkerhet: Säkerhetsdörr samt larm kopplat till Securitas. Hyresgäst som önskar överta larmet betalar själv för abonnemanget.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen via Stockholms Stadsnät (som levererar 100-100 Mbit/s). Stokab har en avlämningspunkt i källaren och det är möjligt att välja bredbandsleverantör.

Ventilation: självdrag.
Parkering
På kringliggande gator enligt stadens tariff samt områdets parkeringshus. Det är exempelvis relativt lätt att hitta lediga p-platser vid Johanneskyrkan.
Service
Fastigheten ligger i centrala Stockholm med närhet till all tänkbar service och kommunikationer som det innebär. Huset inhyser Emils GastroBar & Restaurang i entréplan och ett stort antal trevliga restauranger och caféer finns i närområdet.
Kommunikation
Gångavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Östermalmstorg och Hötorget (d.v.s. både till grön och röd linje) samt flertalet busslinjer.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse med den nuvarande hyresgästen.
Byggår
1907
Våning
1
i
Begär mer info

Objekt 10735362, Regeringsgatan 88

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a