Uthyres vårdlokal - Lidingö

Kottlavägen 116C, 18141 Lidingö Objektnummer 10739083

Totalt 18 lägenhetsrum i varierande storlek i anrik miljö i hjärtat av Lidingö med möjligt boende för lämplig verksamhet.

Adress
Kottlavägen 116C , 18141 Lidingö
Lokaltyp
Vårdlokaler
660 m2
Lokalen passar för
Hotell/övernattning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd ca 1929 och senast ombyggt ca 2012.

Lokal om totalt 18 lägenhetsrum med toalett/dusch samt pentry i varje enskilt rum samt gemensamma utrymmen om totalt ca 660 m2
Läge
Högst upp i huset på plan 6 och 7 hittar man denna lokal med små och större lägenheter som huserat Missionsskolans personal och elever i många årtionden men som nu står tomt för att hitta ny lämplig hyresgäst som önskar bedriva verksamhet som funkar i denna anrika miljö. Lägenheterna har fräscht äldre standard och fullt fungerande för att bedriva något direkt alternativt att man ytskiktsrenoverar om så önskas där värden kan vara med och investera mot längre kontrakt och justerat hyresnivå efter överenskommelse.
Omgivning
Trevlig och lugn miljö i det bilfria området som gör att man kan promenera till närliggande ridskola eller tex mot Stockbysjön utan att stöta på trafik förutom skolornas elever som är ute på rast.
Parkering
Parkering sker vid infarten till området.
Service
Lidingö Centrum ligger ca 2 km bort med all tänkbar service och mindre lokala restauranger ligger inom kort promenad bort.
Kommunikation
Busshållplats Folkhögskolan ligger vid Kottlavägen och infarten till området där byggnaden är belägen ca 200 meter in i området. Buss 201 går mellan Kottla och Ropsten och tar ca 15 minuter till Ropstens Tunnelbanestation och vidare färd med röda linjen till T-Centralen på ca 10 minuter.
Hyresgäster
Lunagymnasiet som erbjuder gymnasium för elever med funktionsvariationer och Futuraskolan som har internationell profil för åk 7-9.
Övrigt
Fastighetsägaren söker efter hyresgäst som passar in i miljön där man i dagsläget huserar både Lunagymnasiet som erbjuder gymnasium för elever med funktionsvariationer och Futuraskolan som har internationell profil för åk 7-9.

Tilltänkta verksamheter kan vara korttidsboende av olika slag inom både kommunal, landsting och privat vårdbolags regi alternativt annat lämplig verksamhet där man får presentera sitt förslag genom mäklaren och där hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1929
Renoveringsår
2012
Våning
6 / 7
Antal rum
18

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10739083, Kottlavägen 116C

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a