Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp - Nacka

Hästholmsvägen 28, Nacka Objektnummer 10745295

Lokal med blandad planlösning.

Adress
Hästholmsvägen 28 , Nacka
Lokaltyp
Kontorslokaler
189 m2
Lagerlokaler
189 m2
Övriga lokaler
189 m2
Totalyta
189 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Läge
Lättillgänglig lokal belägen på plan 1 med utsikt över Hammarby och Sickla.

Ytan utgörs av en öppen yta i anslutning till entré med en härlig lounge i kombination med pentrydel Alternativ finns plats för ca6 skrivbordsplaster
Ytorna kommer målas samt möjlighet att ändra planlösning finns.

Konferensrum/utbildningsrum för ca 12-14 personer
Mötesrum för ca 4 personer
Tre kontorsrum varav 2 med plats för två skrivbord.
Teams/samtalsrum
Två förråd för förvaring
En wc samt dusch
Larm finns samt internet
Då fastigheten har en lasthiss skulle lokalen med fördel kunna användas som kombinerat kontor med mindre lager/förråd.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

Ventilation: Mekanisk till- och från luft
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Trivec, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Camanio, Mockfjärds, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Amio Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående
Våning
1 / 12

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10745295, Hästholmsvägen 28

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se
a