Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp - Nacka

Hästholmsvägen 28, Nacka Objektnummer 10745884

Nu finns mindre kontor för er som söker rumsindelad planlösning ledigt i Danvik Center igen!

Adress
Hästholmsvägen 28 , Nacka
Lokaltyp
Kontorslokaler
88 m2
Lagerlokaler
88 m2
Övriga lokaler
88 m2
Totalyta
88 m2
Månadshyra:
18 500
 
I hyran ingår vatten, värme, fastighetsskatt, kyla

Objektbeskrivning

Läge
Nyrenoverad och lättillgänglig lokal belägen på plan 1 med utsikt över Hammarby och Sickla.

Ytan utgörs av en rumsindelad planlösning med 4 bra rum varav två större och två mindre.
Idag bedrivs mottagning men passar såväl som kontor för ca 6-8 personer beroende på behov, man kan med fördelen sitta 2-3 personer i två av kontorsrummen.

I anslutning till entrén finns ett mindre pentry och möjlighet till lounge alternativ för besökare att sitta ned
En wc
Duschmöjligheter finns utanför i korridorstråk

Då fastigheten har en lasthiss är lokalen lättillgänglig för att ta in större och tyngre saker.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Trivec, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Camanio, Mockfjärds, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Renoveringsår
2021
Våning
1 / 12
Antal rum
4

Hiss

Lokal överlåtes

i
Begär mer info

Objekt 10745884, Hästholmsvägen 28

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se
a