Uthyres produktion, lager/logistik, övrig lokaltyp - Länna

Fräsarvägen 6, Länna Objektnummer 10747139

Nybyggt, fantastiskt fint höglager i markplan med markport! Två omklädningsrum samt entresol med pentry. Attraktivt läge i Länna handels- och industriområde och bra p-möjligheter på fastigheten!

Adress
Fräsarvägen 6 , Länna
Lokaltyp
Produktionslokaler
450 m2
Lagerlokaler
450 m2
Övriga lokaler
450 m2
Totalyta
450 m2

Objektbeskrivning

Läge
Entréplanets area fördelas på ca 400 kvm höglager, två omklädningsrum med två duschar i vardera, två wc varav den ena handikappanpassad samt en entréyta med hiss och trappa upp till entresolplanet.

Porten i lagret är ca 4 meter bred och ca 3,5 meter hög. Det finns även en vanlig entrédörr intill porten.

Entresolytan en trappa upp utgörs av ett trevligt pausrum med ett fint pentry. Detta rum kan nyttjas för möten eller som kontor. Här finns ett fönster med vy över lagerytan vilket ger en bra överblick över verksamheten. Här finns även ett rymligt städförråd med städho.

Om mer kontorsyta önskas är det möjligt att expandera in i den intilliggande lokalen från entresolplanet.

Hissen har kapacitet för 1200 kg och det går att ta in en vanlig Europall i denna.

Lagerbyggnaden är helt nybyggt och lokalen i mycket fint skick. Fastighetsägaren är trots det öppen för att diskutera vissa anpassningar.
Omgivning
Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.
Parkering
Gott om parkeringsplatser för ca 10-15 personbilar för både besökare och personal på fastigheten. Även plats för uppställning av containrar.
Service
I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik. På Fräsarvägen 6 finns padelbana som kan nyttjas med ett företagsmedlemskap.
Kommunikation
Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål att all kontakt samt visningar skall gå via mäklaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1921

Gatunivå

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10747139, Fräsarvägen 6

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a