Uthyres kontorshotell - Täby

Sjöflygvägen 35E, 18362 Täby Objektnummer 10748267

Trött på att sitta hemma eller vill du ha ett ställe att landa på mellan alla bilresor som du behöver göra inom företaget? Varför inte sitta i Hägernäshuset med trevliga kollegor från andra branscher, läs vidare nedan.

Adress
Sjöflygvägen 35E , 18362 Täby
Lokaltyp
Kontorshotell
1 - 150 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1992. Mekanisk till- och frånluft med komfortkyla. Gym med låsbara skåp samt bastu i fastigheten som endast är för husets hyresgäster. Fiber finns indraget och uppkoppling sker genom WiFi eller fast anslutning.
Läge
Här i Hägernäshuset vill man erbjuda flexibla lösningar med egen plats vid ett skrivbord med tillhörande låsbart skåp och skön stol i ett större gemenskap där man delar gemensamma utrymmen i form av kök med matplats, skönt soffhäng med storbilds-tv och trevliga arbetskollegor från flera branscher. Allt ingår i hyran och med en månads uppsägningstid på kontraktet så erbjuds flexibilitet med förhoppning om långvarigt hyresförhållande i huset där man kan antingen sitta kvar i gemenskapen samt ha möjlighet att växa till en egen lokal om sådant blir ledigt. Hyresvärden vill gärna lyssna hur er verksamhet behöver för stödfunktioner för att fungera på bästa möjliga sätt och kan erbjuda logistiklösningar med pakethantering och smidiga in- och utleveranser som kan skalas upp vid behov. Gym i huset exklusivt för hyresgästerna och parkering med laddstolpar för elbil är några av dom andra fördelarna som erbjuds. Varmt välkomna med er förfrågan eller visning av utrymmena.
Omgivning
Området består av kontorslokaler längs med E18 med intilliggande bostäder och bostadsområden som längs med vattnet sträcker sig hela vägen till Viggbyholm. Här hittar man även trevliga promenadstråkar när man behöver paus i arbetet eller hitta en brygga för lunchen vid vackert väder.
Parkering
Parkering finns att tillgå för hyresgäst och dess besökare. Flertalet platser med möjlighet för laddning av bil finns runt fastigheten.
Service
Servicenivån är i topp med gemensam lastkaj för in- och utleverans av paket, lagertjänster, posthantering, frankeringsmaskin och fastighetens egna gym med bastuavdelning som disponeras av hyresgästen.Närservice består av mindre butiker vid Hägernäs Strand tillsammans med flera lunchrestauranger i området bl.a Restaurang Pont som ligger vackert beläget vid Stora Värtan längst in i Hägernäsviken.
Kommunikation
Roslagsbanan går från Hägernäs Station och i december 2021 från Arninge station som båda ligger ca 10 minuter bort. Tåget tar dig till Stockholm och Tekniska Högskolan på ca 21 minuter och till Åkersberga station på ca 11 minuter. Busshållplats Flygstigen ligger ca 200 meter bort. Därifrån går buss 604 mellan Hägernäs Station och Danderyds Sjukhus med vidare förbindelser via tunnelbanans röda linje.
Hyresgäster
Aprilice, Skincity, LujaBetong, CA Mätsystem AB (Chauvin Arnoux), Manison Security, BUFAB, ComfortZone, Checkproof, Dukadet, Scandec Systems m.fl.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1992
Renoveringsår
2020
Våning
6 / 6

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10748267, Sjöflygvägen 35E

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a