Uthyres kontor - Östermalm

Surbrunnsgatan 12, Östermalm Objektnummer 10748928

Rumsindelat, attraktivt beläget kontor i lugnt kvarter med närhet till Odenplan med t-bana och pendeltåg och stadens puls. Garage i huset!

Adress
Surbrunnsgatan 12 , Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
164 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1956.
Läge
Rumsindelad planlösning. Ytan fördelas idag på en välkomnande entré med plats för väntande beskare eller reception, 7 arbetsrum/mötesrum i varierande storlek, ett pentry med matplats, två wc, ett rymligt förråd/kopieringsrum samt ytterligare ett förråd innanför en lucka. Planlösningen går att anpassa och lokalen kan öppnas upp mer om så önskas.

Hyresvärdens flexibilitet är står vad gäller lokalens standard. Det är möjligt att hyra lokalen i befintligt skick till förmånlig hyra såväl som att låta hyresvärden anpassa lokalen till i princip nyproduktionsskick – eller till en kontorsstandard däri mellan. Den blivande hyresgästen kommer få möjlighet att påverka lokalens utformning och här skapa en arbetsplats som svarar upp till verksamhetens unika behov.

Aukostikplattor i tak ger en behaglig akustik i lokalen.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten för bredbandsuppkoppling.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft, ingen kyla.
Omgivning
Gångavstånd till Observatorielunden, Stadsbiblioteket, Sankt Georgios kyrka med mera.
Parkering
Garageplats går att hyra i huset i mån av plats, husets hyresgäster har förtur till lediga platser. Annars parkering på intilliggande gator enligt stadens tariff eller i kringliggande parkeringshus. Goda parkeringsmöjligheter finns på Valhallavägen.
Service
Bästa tänkbara service med Odengatan runt hörnet. Gym finns i huset! Kort gångavstånd till flertalet restauranger, caféer, affärer, Apotek, banker, uttagsautomater, bensinmack med mera. På Surbrunnsgatan 20 finns hotell och Värdshuset Clas på Hörnet.
Kommunikation
Här finns bra kommunikationer. Kort gångavstånd till Tekniska högskolans t-banestation där den röda linjen passerar samt flera busslinjer som passerar i närheten av fastigheten. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan ligger även nära. Gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och tunnelbanans gröna linje passerar Odenplan.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1956
Våning
Bv
i
Begär mer info

Objekt 10748928, Surbrunnsgatan 12

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se