Uthyres kontor, vårdlokal - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen Objektnummer 10751455

Kontor- eller vårdlokal i "Wonna Tower" med dess spektakulära arkitektur finns nu tillgängligt! På plan 11 med storslagen utsikt! I ett av Stockholms landmärken sedan byggåret finns nu möjlighet att hyra denna fina lokal om ca 260 kvm! Lokalen kan hyras av både momsade och omomsade verksamheter!

Adress
Sankt Göransgatan 126 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
260 m2
Vårdlokaler
260 m2
Totalyta
260 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Chans att etablera sig här i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen erbjuder en fantastisk vy över huvudstaden! För den som vill avnjuta utsikten i solsken finns husets takterrass med utekök att tillgå för husets hyresgäster. För rekreation finns ett spa med duschar, omklädningsrum, IR-bastun vanlig bastu och träningsmaskiner i källaren. På plan 15 finns den spektakulära konferenslokalen som är bokningsbar för husets hyresgäster. Det finns planer på en frukost- och lunchrestaurang i husets entréplan.
Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner.
Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.
Läge
Lokalen har en rumsindelad planlösning där ytan disponeras så som visas på planritningen. Dock med flexibiliteten att det är möjligt att avdela de två större rummen till två eller fyra i det fall att fler arbets- eller mottagningsrum önskas. I den större öppna ytan finns en fin öppen spis samt balkong med en slående utsikt över staden. I lokalens andra ände finns en fransk balkong samt utrymningsväg. Takhöjden mäter ca 2,5 m.
Lokalen kommer att hyras ut i mycket fint skick vad gäller ytskikt samt standard på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från där medarbetarna definitivt kommer att trivas!
Lokalen passar för både vård- och kontorsverksamheter!

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör.

Skyltläge: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).
Omgivning
För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten:
I närheten finnes bland andra Electrolux och Sankt Görans Sjukhus.
Parkering
Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.
Service
I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.
Övrigt
Hyresgästen har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst att överlåta lokalen till.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst som är flexibla.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1955
Renoveringsår
2020
Våning
11

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10751455, Sankt Göransgatan 126

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a