Uthyres produktion, lager/logistik, övrig lokaltyp - Hägersten

Gösta Ekmans Väg 18, 129 35 Hägersten Objektnummer 10751698

Unik möjlighet att hyra en väl fungerande verkstadslokal för bilservice med upparbetat kundklientel! Det är bara att flytta in och börja bedriva din verksamhet. Allt som behövs finns redan på plats så som tvättplatta, kundmottagning, däcklager, omklädningsrum etc! Möjlighet att köpa all utrustning till förmånligt pris! Lokalen passar även för hantverkare, lager- och logistikverksamheter. Bra anslutning till Södra Länken/E4:an för bilburna och gångavstånd till tunnelbana! Bra lastport och två p-platser utanför!

Adress
Gösta Ekmans Väg 18 , 129 35 Hägersten
Lokaltyp
Produktionslokaler
660 m2
Lagerlokaler
660 m2
Övriga lokaler
660 m2
Totalyta
660 m2
Lokalen passar för
Bilverkstad
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info!

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1968.
Läge
Lokalen har god access med markport som bilar kan köra in genom. Porten är ca 270 cm bred och ca 230 cm hög och styrs med fjärrkontroll. Det finns även en entrédörr i porten för smidigare access. Takhöjden i lokalen varierar med en höjd på ca 250 cm som lägst (Takhöjden mellan takbjälkarna är dock högre) och ca 300 cm där lyftarna står.
Lokalarean utgörs till största del av en öppen yta där många bilar kan parkeras. Alternativt kan ytan nyttjas för tillverkning eller lager förslagsvis. Det finns även oljeavskiljare i lokalen!

Den nuvarande hyresgästen har gjort omfattande lokalanpassningar så som tvättplatta, nya köksskåp, ny spis, kundmottagning med kund-wc, ett mindre kontor och en yta för däckförvaring. Här finns även omklädningsrum, förrådsutrymmen, kök, samt ytterligare två wc varav en större med dusch.

Fastighetsägaren är öppen för att diskutera eventuella anpassningar.

Inköpt utrustning för verksamheten så som däckmaskin med hjälparmar, balanseringsmaskin, 2st. två pelarlyftar, en kompressor, tvätt/tork-pelare och diskmaskin kan säljas till förmånligt pris.

Bredband: Tele2 (före detta ComHem) finns anslutet till fastigheten vilket är den billigaste bredbandslösningen som nuvarande hyresgäst använder. Fiber finns även indraget till lokalen.

Säkerhet: Lokalen har ett larm från Securitas direkt installerat, möjligheter att lägga till t.ex. kameraövervakning finns.

Denna lokal passar utmärkt som hantverkarlokal och skulle även kunna fungera för ett snickeri. Då den ligger intill ett bostadshus passar inte en sådan verksamhet som innebär att allt för frekvent och tung trafik utgår från lokalen.
Parkering
Det finns två p-platser precis utanför lokalen att hyra. Det är enkelt att hitta parkering längs gatan med taxa 5. Det går förstås även bra att parkera bilar inne i lokalen.
Service
Vid Örnsbergs T-banestation finns Coop Konsum, restaurang, gatukök och Pressbyrån. I den I Örnsberg finns även bageri/café där man kan köpa lunchmat. Vid Axelsbergs t-bana finns Apotek, vårdcentral, restauranger, café, frisör, kemtvätt/skrädderi, Ica-butik med mera. Under senare år har det byggts mycket bostäder i området vilket har gett mer liv och rörelse i området även under kvällstid. Det är även promenadavstånd till Hägerstensåsen och Telefonplan där ett stort ett stort antal lunchrestauranger finns att välja mellan samt en välbesökt klätteranläggning.
Kommunikation
Kommunikationerna är goda med ca 5-6 minuters gångavstånd till t-banestationerna Axelsberg och Örnsberg. Busslinje 147, hållplats Valutavägen inom ca 400 m, linje 153 (Fridhemsplan - Västerbroplan - Marievik - Mälarhöjden – Bredäng) inom kort gångavstånd, buss 161
(Gröndal -) Midsommarkransen - Älvsjö stn - Bagarmossen) hållplats Örnsberg inom ca 550 m. Fastigheten är lättillgänglig för den bilburne med dess nära anslutning till Hägerstensvägen, varifrån man snabbt tar sig till Årstalänken och vidare ut på Essingeleden/E4/E20.
Övrigt
Vänligen respektera hyresgästens önskemål om att all kontakt samt visning skall ske via mäklaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst.
Byggår
1968

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10751698, Gösta Ekmans Väg 18

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a