Uthyres kontor, butik, utställning, övrig lokaltyp - Gärdet

Rindögatan 46, Gärdet Objektnummer 10752139

Lokal med egen ingång från gatan och fina skyltfönster! Separat kontorsdel med balkong och öppen spis. Omomsad lokal med bästa läge på Gärdet utan överlåtelseavgift!

Adress
Rindögatan 46 , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
70 m2
Butikslokaler
70 m2
Utställningslokaler
70 m2
Övriga lokaler
70 m2
Totalyta
70 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1939. Fasad och balkonger renoverades för några år sedan.
Läge
Lokalen har två entréer, den ena en egen ingång direkt från Rindögatan och den andra via trapphuset. Det första rummet med entrén från gatan nyttjas förslagsvis som kontor eller kundyta/mottagning alternativt som showroom. Här är det fina skyltfönster med fin möjlighet att kunna exponera produkter eller sitt varumärke. Direkt till vänster finns ett mindre rum som passar som kontor, mötesrum eller behandlingsrum.

I lokalens inre region finns den större kontorsytan med öppen spis och en trevlig balkong. Här finns även pentryt och en helkaklad wc med klinkergolv och duschkabin.

Ytskikten utgörs av målade väggar, textilmatta i butiksrummet samt klinker i hall och parkettgolv i den inre kontorsdelen.

Denna del når man både via trapphuset men även via lokalens främre del med den egna entrén då det finns en öppning emellan.

Den helt trevliga balkongen ger ett stort mervärde!

Bredband: Nuvarande hyresgäst har avtal med Tele2 (före detta ComHem) som finns anslutet till fastigheten. Stokab har även en anslutningspunkt i källaren. Fiber finns redan indraget till lokalen via Global Connect (före detta IP Only) vilken är en öppen fiber.

Hyresvärden har fräschat upp lokalen sedan bilderna i annonsen togs. Lokalen är idag tömd och ommålad samt att golven skall åtgärdas i hela lokalen. Gasspisen i pentryt har tagits bort och ersatts av en bänkskiva med underskåp samt att tamburen i butiksdelen rivits. Hyresvärden att göra ytterligare anpassningar efter önskemål mot en justerad hyresnivå.
Omgivning
Lugnt och trivsamt område med fin natur och direkt närhet till Tessinparken. Närhet även till Gärdets underbara strövområden och förflyttar Du Dig bara ytterligare en liten bit bort så har Du det grönskande Djurgården framför Dina fötter. Här har du också närheten till Frihamnen som idag är en levande hamn. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Service
All tänkbar service finns i närområdet. Rakt över gåtan finns både en italiensk lunchrestaurang samt en sushi. Ca 2 minuters gångavstånd till ICA Nära och OKQ8. Pressbyrån finns i tunnelbanan och inom några minuters promenad ligger Fältöverstens köpcentrum.
Kommunikation
Kort gångavstånd till Gärdets tunnelbana. Busslinjerna 1 och 62 passerar också nära. Inom ca 10 minuters promenad tar man sig till Karlaplans Tunnelbanestation.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
1939
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1939

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10752139, Rindögatan 46

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se