Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp, utbildning, vårdlokal - Hägersten

Tellusborgsvägen 71, Hägersten Objektnummer 10752802

Anpassningsbara lokaler med flera användningsområden! Närhet till t-bana och Essingeleden i Midsommarkransen/Telefonplan.

Adress
Tellusborgsvägen 71 , Hägersten
Lokaltyp
Kontorslokaler
2350 m2
Lagerlokaler
2350 m2
Övriga lokaler
2350 m2
Utbildningslokaler
2350 m2
Vårdlokaler
2350 m2
Totalyta
2350 m2

Objektbeskrivning

Läge
Unikt tillfälle att hyra lokal med ca 5m i takhöjd, öppen yta om ca 1000kvm med flexibel planlösning. Attraktiv fastighet och med stor utvecklingspotential med strategiskt läge i Hägersten.

Unik möjlighet att hyra lokaler för utbildning i Telefonplan/Midsommarkransen endast 5 min från tunnelbanan strategiskt läge i Hägersten.

Ytorna är anpassningsbara och lämpar sig förutom för utbildning till kontor, coworking, kontor med mindre lager, ateljé/studio och enklare produktion/montering.
Lastintag via stor lasthiss 3000kg.

I lokalerna har bedrivits ett praktiskt gymnasium i med tillhörande lärarutrymmen och kontor.

Ytorna är anpassningsbara då lokalen är pelarbyggd och har högt i tak från 3,5 upp till 5 meter
Fönster i tre väderstreck
Egen entré
Stor lasthiss
Lokalen idag har stora öppna ytor för aktiviteter/lounge/ samt salar i olika storlekar.
Separat del för kontor i 2 plan.

Här finns möjlighet att skräddarsy en unik lokal helt utifrån behov och önskemål.

Mycket god ventilation
Fiber finns till lokalen.
Omgivning
Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Företag i närheten: Puls&Träning, Internationella Engelska Skolan, Olympen, Stockholm Stad, Glasade Gången Restaurang, Grand Frank, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter.
Parkering
På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.
Service
I denna fastighet finns service såsom Puls&Träning, Buysaya Thairestaurang, restaurang Glasade gången som erbjuder luncher och catering samt ett helt nytt café som öppnar under våren 22. Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd endast 5 minuter. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående. Enligt överenskommelse

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10752802, Tellusborgsvägen 71

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se
a