Uthyres kontor - Åkersberga

Rallarvägen 41, 18440 Åkersberga Objektnummer 10755596

Lokal med bra mix av öppen yta och rum en trappa upp i representativ byggnad med nära läge vid 276:an och infarten till Åkersberga.

Adress
Rallarvägen 41 , 18440 Åkersberga
Lokaltyp
Kontorslokaler
213 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd 1990. Ventilation med komfortkyla och fiber finns i fastigheten för 250 kr/mån ex. moms.
Läge
Lokal som idag nyttjas som kontor men kan även anpassas för annan typ av verksamhet. Lokalen är belägen en trappa upp med fönster mot två väderstreck och representativa ytor med ljust stengolv samt bra teknisk standard med bl.a komfortkyla. Pentry och toalett finns i lokalen och hiss finns för både besök och eventuell gods och det gör även tillgängligheten god om verksamheten kräver det. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov vad gäller omdisponering av planlösningen eller vid andra önskemål.
Omgivning
Rallarvägen och området omkring är Åkersbergas mest expansiva och fastigheten ligger centralt belägen i detta kluster av företag med butiker, kontor och olika typer av verksamhetslokaler.
Parkering
Gemensam parkering på fastighetens p-platser runt hela byggnaden samt möjlighet att parkera även på fastigheten ovan.
Service
Apotek, bilbesiktning och flera matbutiker några hundra meter bort samt variation av olika lunchrestauranger i området med bl.a Berga Sushi och Don Castello precis nedanför byggnaden.
Kommunikation
Åkers Runö station ligger 1 km bort med Roslagsbana till Östra Station i Stockholm och busshållplats 400 meter bort. Lätt åtkomst till 276 och vidare till E18 och Stockholm samt E4 och Arlanda genom norrortsleden.
Hyresgäster
Constant Clean AB, Request Promotion i Stockholm AB, Careligo AB, m.fl

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2023-10-01
Byggår
1990
Våning
2 / 3

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10755596, Rallarvägen 41

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se