Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 28, Danvikstull Objektnummer 10759609

Fint kontor i nyskick med plats för sex skrivbordsplatser.

Adress
Hästholmsvägen 28 , Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
83 m2
Lagerlokaler
83 m2
Övriga lokaler
83 m2
Totalyta
83 m2
Planlösning
Årshyra:
2 800 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.
Läge
Här har ni möjligheten att flytta in i en lokal i nyskick.
Lättillgänglig lokal belägen på plan 1 med utsikt över Hammarby och Sickla.

Lokalen är idag helt stomren men kommer göras i ordning med nya golv, pentry, målning, undertak med ledplattor samt ett nytt mötesrum med glaspartier. Färgerna kommer främst gå i ljusa färger efter ett nytt koncept i fastigheten.
Ytan kommer utgöras av en öppen yta med ett mötesrum.
En trevlig entré med plats för lounge/besökare.

Nyrenoverad våtgrupp med två wc är belägen utanför lokalen.
Duschmöjligheter finns i korridorstråk.

Då fastigheten har en lasthiss är lokalen lättillgänglig för att ta in större och tyngre saker.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

VENTILATION: Mekanisk till- och från luft
MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: PEAB
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Trivec, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, DJV, Granitor, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2023-08-01. Enligt överenskommelse
Renoveringsår
2023

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10759609, Hästholmsvägen 28

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se
a