Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 32, 131 30 Danvikstull Objektnummer 10759616

Kontor med flexibel planlösning i kombination med öppna ytor och rum!

Adress
Hästholmsvägen 32 , 131 30 Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
593 m2
Övriga lokaler
593 m2
Totalyta
593 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.
Läge
Lokalen är belägen på plan 5, eget plan med möjlighet till två separata entréer och lokaler.
Ytan utgörs av två större öppna ytor med plats för upp till minst 40 personer samt 5 mötesrum i olika storlekar.
I dagsläget utgörs ena delen främst av ett showroom, 3 mötesrum samt ett mindre pentry och loungedel för besökare, den andra kontorslandskap med flertalet telefonrum.
Idag bedrivs främst kontor med en utställningsyta samt mindre förrådsyta.

Lokalen är pelarbyggd vilket möjliggör för en flexibel planlösning med öppna ytor och rum i olika storlekar efter behov och önskemål.
Bifogad planlösning är nuvarande planlösning.


Då fastigheten har en lasthiss är lokalen lättillgänglig för att ta in större och tyngre saker.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa:PEAB
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Granitor, Trivec, Nyfosa Fastigheter, SBB, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2023-08-01. Enligt överenskommelse
Våning
5 / 6

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10759616, Hästholmsvägen 32

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se