Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 28, 131 30 Danvikstull Objektnummer 10760772

Kontor med öppen såväl som rumsindelad planlösning, tillgång till stor terrass. Bra skyltmöjligheter på fasaden!

Adress
Hästholmsvägen 28 , 131 30 Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
496 m2
Övriga lokaler
496 m2
Totalyta
496 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta annonsören.

Objektbeskrivning

Läge
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

Planlösning: Modernt kontor med tillgång till stor terrass i anslutning till pentryt.
Öppen planlösning i kombination med mötesrum i olika storlekar.

Yteffektivt kontor där varje kvadratmeter kan nyttjas effektivt med plats för ca 35 skrivbordsplatser.

Ytan utgörs främst av två större öppna ytor samt en mindre del.
4 mötesrum och telefonrum i olika storlekar.
Stort pentry med gott om plats för personal samt direkt tillgång till stor terrass.
I entrén finns ett mindre pentry och loungedel, plats att hänga av sig samt ta emot besökare samt liten reception.
Stort konferensrum för ca 12 personer i anslutning till entrén.
3 wc
skrivare/kopiatorrum med förvaringsutrymme.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

BEKVÄMLIGHETER: Besöksparkering, Biltvätt, Dusch, Elbilsplatse, Fiberanslutning,
Garage (varm), Gym, Kundparkering, Lasthiss, Restaurang, Terrass

VENTILATION: Mekanisk till- och från luft

MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.
Källa: PEAB
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, DJV, Granitor, Trivec, Tellus Fiber, Viking Line, Nyfosa Fastigheter, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2024-02-01. Enligt överenskommelse
Våning
3

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760772, Hästholmsvägen 28

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se