Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Hägersten

Tellusborgsvägen 67, 126 29 Hägersten Objektnummer 10760894

Nu finns möjlighet att hyra en liten lokal i attraktiva Midsommarkransen

Adress
Tellusborgsvägen 67 , 126 29 Hägersten
Lokaltyp
Kontorslokaler
48 m2
Övriga lokaler
48 m2
Totalyta
48 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner.
Läge
En fin lokal som lämpar sig som kombinerat kontor och förråd alternativ liten ateljé.

Ytan är fördelad på 3 rum varav ett bra kontorsrum med plats för minst 2-3 arbetsplatser samt ett mindre kontor/mötesrum.
Ett nytt pentry samt 2 wc varav en med dusch.

Väggarna är ljusa och på golvet ligger en nylagd parkett

Hiss finns till plan 3 eller 2 denna lokal är belägen på plan 2,5

Fiber finns till fastigheten.
Omgivning
Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Företag i närheten: STC Gym, Motiva, Café Kringelgården, Mäklarhuset, Balmid, Kanonaden, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Provinium/werners gourmeservice,
Parkering
På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 1200kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.
Service
I denna fastighet finns service såsom STC Gym, Buysaya Thairestaurang, restaurang Glasade gången som erbjuder luncher och catering samt ett helt nytt café som öppnar under våren 22. Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten. Vid Telefonplan finns ett stort Sats.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god.
Övrigt
Lämpar sig ej som musikstudio eller en verksamhet med mycket besökare samt ingen övernattning tillåtes!

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2024-01-01. Omgående efter överenskommelse
Våning
3 / 3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760894, Tellusborgsvägen 67

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se