Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - City

Tegnérgatan 35, 11161 City Objektnummer 10760911

Exklusivt arkitektinrett kontor eller showroom med egen ingång från Tegnérgatan finns nu tillgängligt. Attraktivt A-läge intill Drottninggatan och Tegnérlunden!

Adress
Tegnérgatan 35 , 11161 City
Lokaltyp
Kontorslokaler
150 m2
Utställningslokaler
150 m2
Övriga lokaler
150 m2
Totalyta
150 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen har en egen ingång från Tegnérgatan och en välkomnande entré med plats för ett par väntande besökare. En spegelvägg har monterats vilket gör att entréytan känns betydligt större och bidrar till en Aha-upplevelse när man kliver in i lokalen.

I lokalens främre del med fönster ut mot gatan finns idag ett rymligt rum som idag nyttjas som konferensrum. Alternativt nyttjas detta som kontor. Glaspartier avskiljer detta rum från den övriga ytan för att bibehålla ljusinsläppet och den öppna känslan i lokalen. Utanför konferensrummet finns en öppen kontorsyta med plats för några skrivbord. I lokalens bakkant finns tre rum varav ett med fördel nyttjas som mötesrum. Även dessa rum har byggts med exklusiva glaspartier. Här finns även det trevliga pentry med matplats. I lokalens inre region finns ljusinsläpp via takfönster. Lokalen har två wc varav en är nybyggd och utrustad med duschkabin. Det finns också ett litet utrymme för kopiering och avhängning.

Lokalen har genomgått en omfattande renovering både vad gäller ytskikt, pentry och wc. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar och en exklusivt mönstrad textilmatta. De avskiljande väggarna utgörs av exklusiva glaspartier.

Ventilation: Lokalen har ett nytt ventilationsaggregat.

Bekvämligheter: Dusch, Fiberanslutning, Mötesrum, Pentry, WC
Omgivning
Här får medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt hörnet finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.
Service
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer etc.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren.

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse. Hyresvärden önskar ett tillträde i närtid.
Byggår
1898

Skyltläge

i
Begär mer info

Objekt 10760911, Tegnérgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se