Uthyres lager/logistik, övrig lokaltyp - Södermalm

Tantogatan 11, 118 67 Södermalm Objektnummer 10760985

Attraktivt belägen lagerlokal med egen ingång på Södermalm uthyres! Kort gångavstånd till Södra Stations pendeltågstation och eventuellt kan parkeringsplats utomhus ordnas. Förmånlig hyra!

Adress
Tantogatan 11 , 118 67 Södermalm
Lokaltyp
Lagerlokaler
115 m2
Övriga lokaler
115 m2
Totalyta
115 m2
Planlösning
Årshyra:
800 kr/m²/år.
 
I hyran ingår värme

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen har egen ingång från sidan av huset. Entrén ligger några trappsteg ner från gatan i källarplanet. Det är således inte möjligt att dra in pallar i lokalen.

Planlösningen utgörs av en rektangulär ytan med avskiljande väggar som fördelar lokalen på 7 rum. Det är dock inga dörrar som går att stänga mellan rummen utan endast öppningar i väggarna om ca 85 cm breda.

Det finns golvbrunnar i samtliga rum förutom i entrérummet.

I det första rummet mäter takhöjden ca 2,31 M och det innersta rummet ca 2.37 M. Ytterdörren är ca 73 cm bred och ca 1,76 M hög.

Det finns inga fönster eller wc i lokalen. Hyresgästen som hyr lokalen kommer därav att få tillgång till wc i över gården grannhuset.

Lokalen lämpar sig främst som lager för förvaring.

Föreningen är öppen för dialog gällande eventuella lokalanpassningar. Att bygga en wc i lokalen kommer dock att bli kostsamt på grund av lokalens förutsättningar med stammar.

Bredband: Stokab är anslutet till huset vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Kort gångavstånd till Tantolundens trivsamma grönområden samt Zinkensdamms IP ett par minuter bort.
Parkering
Föreningen har en parkeringsplats utomhus. Det kan eventuellt gå att skapa parkeringsplats här till lokalhyresgästen enligt överenskommelse. Annas så går det att parkera på de intilliggande gatorna enligt stadens tariff.
Kommunikation
Kort gångavstånd till Södra Stations pendeltågstation samt busshållplats på Rosenlundsgatan där stombusslinje 4 passerar samt linje 3 vid Södersjukhuset. Inom ca 8 minuters promenad finns Zinkensdamms t-banestation.
Övrigt
Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål. Hyresvärden har fri prövningsrätt när det gäller val av verksamhet och hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår.
i
Begär mer info

Objekt 10760985, Tantogatan 11

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se