Uthyres kontor - Östermalm

Nybrogatan 12, 114 39 Östermalm Objektnummer 10760987

På Östermalms bästa gågata två kvarter från Strandvägen finns detta ljusa och smakfullt renoverade kontor tillgänglig. Ett representativt kontor att trivas i!

Adress
Nybrogatan 12 , 114 39 Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
174 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten Järnlodet 1 är en hörnfastighet ett stenkast från Kungliga Dramaten på Östermalm. Huset som uppfördes år1930 och byggdes om 2007 har två trapphus, på Nybrogatan 12 och Riddargatan 16. I det ena trapphuset finns en fantastisk målning som visar fastigheten före och efter en tidig ombyggnad. Högt upp på fasaden sitter en uggla och övervakar de förbipasserande nattflanörerna. Gatuplanet inrymmer restauranger och på de övriga våningsplanen finns både bostäder och kommersiella lokaler.
Läge
Detta är ett kontor – där byggnadsårens genuina prägel så som vackra stuckaturer, snickerier etc. möter dagens krav på en modern kontorsmiljö – ett kontor att trivas i!

Lokalarean fördelas på en välkomnande entré med plats för avhängning. Direkt till höger finns det vackra hörnrummet med stuckaturer, takrosett och spegeldörrar som vetter både mot Riddargatan och Nybrogatan. Detta kan med fördel nyttjas som mötesrum för ca 8 personer. Intill detta finns ett rymligt arbetsrum med en maffig öppen spis, pelare samt skjutdörrar som flexibelt avskiljer detta rum från det stora öppna kontorslandskapet med fysisk plats för ca 12 arbetsplatser. I anslutning till kontorslandskapet finns ett mindre mötesrum med fysisk plats för ca 6 personer. I lokalens inre region finns ett stilfullt modernt pentry med matplats för ca 8-10 personer. Här finns även en helkaklad wc med dusch. Det finns även två mindre ”ringrum” där personal kan gå undan och tala ostört samt även ett utrymme för skrivare/kopiator.

Denna mycket representativa lokal bör upplevas på plats. Den som stiger in i detta kontor känner omedelbart att detta en arbetsplats att trivas i. Här kan personalen få den arbetsro de behöver för att uppnå sin yttersta produktivitet samtidigt som de kan inspireras av Nybrogatans puls och myllrande folkliv som finns alldeles utanför porten.

Säkerhet: Entrédörren är försedd med gallergrind.

Ventilation: Kyla finns installerad.
Omgivning
Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns på intilliggande gator enligt stadens tariff och i kringliggande parkeringsgarage som t.ex. Q-park på Birger Jarlsgatan 6, Brahegatan 2 eller Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan).
Service
Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhléns med mera. Stureplan och Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbudsamt kort gångavstånd till inte mindre än 4 matvarubutiker.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmstorgs t-banestation där röd linje avgår, flera busslinjer passerar i närheten, spårvagn trafikerar Strandvägen som tar dig vidare till det Kungliga Djurgården samt Skärgårdsbåtar vid Nybrokajen.
Övrigt
Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt skall gå vida lokalförmedlare. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.
Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår.
Byggår
1930
Renoveringsår
2007
Våning
4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760987, Nybrogatan 12

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se