Uthyres kontor - Sollentuna

Djupdalsvägen 1-7, Sollentuna Objektnummer 10622010

Flexibelt kontor med utmärkt skyltläge.

Adress
Djupdalsvägen 1-7 , Sollentuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
1690 m2
Delbar
Delbar

Objektbeskrivning

Läge
Välkommen till en kontorslokal för dig som vill synas. Kontoret ligger på plan 1 och har en ljus och välkomnade entré och är i dagsläget planerat med enskilda rum med glaspartier. Lokalen är flexibel och kan anpassas efter behov. Kontoret har två entréer vilket möjliggör för en tydlig extern och intern del om så önskas. Parkeringsmöjligheter samt merförhyrning av förråd finns i fastigheten. Inflyttning är möjlig till sommaren 2018.
Omgivning
Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.
Parkering
Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.
Service
Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker.
Kommunikation
Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.
Övrigt
Fastigheten med sin speciella arkitektur inrymmer en restaurang med uteplats på den härliga innergården för trevliga uteluncher på sommaren. Fastigheten består mestadels av kontor men har även lager samt några butiksytor.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Delbar

i
Begär mer info

Objekt 10622010, Djupdalsvägen 1-7

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se