Uthyres kontor - Gärdet

Sandhamnsgatan 63, Gärdet Objektnummer 10625869

I bästa läge på Gärdet finns totalt ca 3500 kvm kontor att hyra. Huset inrymmer endast kommersiella verksamheter och erbjuder mervärden i form av många servicetjänster.

Adress
Sandhamnsgatan 63 , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
458 - 3537 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattat totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här håller för närvarande fastighetsägaren på att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.
Läge
Area: Den minsta lediga lokalen för närvarande är ca 458 m² och det största sammanhängande ytan som är vakant är hela plan 1 om totalt ca 2260 m² . Fortfarande finns även det sista av de fyra påbyggnadsplanen vakant om totalt ca 819 m².

Planlösning för samtliga lokaler kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst och lokalerna kommer att hyras ut i nyproduktionskick. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalerna har modern kyla och ventilation.

Fastighetsägaren har precis iordningställt en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!
Omgivning
Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff.
Service
I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt att det kommer att öppnas ett café här inom kort med försäljning av kaffer och enklare förtäring.
Kommunikation
Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.
Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsplanen för närvarande är att kunna erbjuda tillträde tills 1 december 2019.

Skyltläge

i
Begär mer info

Objekt 10625869, Sandhamnsgatan 63

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se