Uthyres övrig lokaltyp - Rejmyre

Glasbruksvägen 45, Rejmyre Objektnummer 10634297

I en fridfull och naturskön kulturmiljö finns nu chans att hyra en lokal som lämpar sig för boenden av olika slag. Bygglov för att bedriva HVB-hem finns redan!

Adress
Glasbruksvägen 45 , Rejmyre
Lokaltyp
Övriga lokaler
390 m2

Objektbeskrivning

Läge
Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen.

Bottenvåningen: Här finns 14 boenderum, personalrum, ett kontorsrum, tvättstuga samt sällskapsrum. Här finns även flera wc och fräscha duschar med modern standard.

Övervåningen: Här finns fyra boenderum, ett storkök samt en trevlig sällskapsyta.

Hela lokalen har genomgående fräscha ytskikt och är i princip inflyttningsklar. Även möblemanget kan diskuteras i förhyrningen. Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en mycket lämplig verksamhet för lokalen.

Ventilation: Mekanisk frånluft.
Omgivning
Mysiga, natursköna omgivningar intill Reimyre Glasbruk och Reimyre Gästgiveri. Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Intill glasbruket finns flera hantverkare och butiker där bland andra Rejmyre mässing och Rejmyre armatur har fabriksförsäljning. Här finns även konsthall. Tack vare glasbruket har Reimyre blivit en uppskattad turistort med sommaröppen turistbyrå. I gästgiveriet finns konferensanläggning och festvåning. Inom några minuters promenad finns en badstrand vid sjön Hunn med brygga, omklädningsrum och kanotuthyrning. I Rejmyre arrangeras varje år sedan 2006 musikfestivalen Skogsröjet och andra evenemang som marknader, konstrundor, musikframträdanden och marknadskvällar med mera.
Parkering
Tre p-platser utomhus ingår i hyran.
Service
Café och restaurang finns i huset alldeles intill. Närhet även till butiker, Coop Nära med postombud, bibliotek, vandrarhem med mera.
Kommunikation
Östegötatrafikens busslinje 416 trafikerar Reimyre och hållplatsen ligger ca 150 m från fastigheten. Det tar ca 30 minuter med bil till Norrköping och ca två timmar till Stockholm.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kan komma att kräva en deposition som säkerhet för hyran.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1981
i
Begär mer info

Objekt 10634297, Glasbruksvägen 45

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se