Uthyres kontor, kontorshotell, coworking - Norrmalm

Regeringsgatan 29, Norrmalm Objektnummer 10660787

Lediga rum finns nu att hyra i detta mycket moderna och hundvänliga kontorhotell med superläge på Norrmalm i ”Urban Escape”. Oavsett om du vill starta ett nytt företag eller utöka din verksamhet, kommer din arbetsplats här att bana vägen för din framgång.

Adress
Regeringsgatan 29 , Norrmalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
50 - 1200 m2
Kontorshotell
50 - 1200 m2
Coworking
50 - 1200 m2
Totalyta
50 - 1200 m2

Objektbeskrivning

Läge
Oavsett om du vill starta ett nytt företag eller utöka din verksamhet, kommer din arbetsplats här att bana vägen för din framgång.

Anläggningen har separata, låsbara kontorsrum i alla storlekar. Rummen är möblerade med skrivbord och stolar. Arkivskåp finns också tillgängliga beroende på land.

För tillfället finns följande tillgängligt på anläggningen på Regeringsgatan:

Eget kontorsrum med plats för ca 22 personer med en läcker utsikt mot en innergård som inger en viss "New York känsla".

Eget kontorsrum för ca ca 28 personer på våning 6 med utsikt ut mot Hamngatan.

Eget kontor på 6:e våningen med utsikt mot Hamngatan/Regeringsgatan. Kontoret har en öppen kontorsyta med arbetsplatser för ca 25-36 personer som ventilationen tillåter, 2 interna mötesrum (som kan göras om till kontor). Mötesrummen är för ca 4, respektive ca 10 personer

I grannanläggningen på Malmskillnadsgatan 32 finns även följande tillgängligt:

På våning 12 finns ett eget kontorsrum möblerat för 8 personer med utsikt ut mot Malmskillnadsgatan

På våning 12 finns ett ett eget kontorsrum för ca 12 personer med utsikt mot gård.

Anläggningens Faciliteter
Här finns personal på plats, allt från receptionist till anpassad support. Här finns ljudisolerade bekväma telefonrum för privata samtal. Det finns konferensrum som inkluderar AV-utrustning och oväntade detaljer som personliga tapeter och marmorbord. Då du hyr eget rum på anläggningen ingår även 12 credits per månad för att boka konferensrum samt hantering av post och paket.

Naturligtvis finns snabbt internet i form av trådbundet Ethernet eller säker wifi som inkluderar IT-support och möjlighet att logga in som gäst.

Kontorshotellet arrangerar professionella och sociala evenemang med allt från seminarier till paneldebatter med tankeledare och ost- och vinprovning.

Det finns städpersonal dygnet runt som håller anläggningen fräsch och fin.

Det finns alltid uppfriskande fruktinfuserat vatten för dig och dina gästers vätskebalans under dagen samt obegränsat färskrostat kaffe. Varje våning har ett eget utrymme med företagsskrivare, kontorstillbehör och dokumentförstörare.

Det finns även gott om unika gemensamma utrymmen utformade för kreativitet, komfort och produktivitet och nätverkande.
Service
De lugna caféerna och breda gångvägarna i Kungsträdgården ligger bara några minuter bort.
Kommunikation
I nära anslutning till fastigheten finns Kungsträdgårdens t-banestation och här passerar även spårvagn och flertalet busslinjer. Det tar ca 7 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter!
i
Begär mer info

Objekt 10660787, Regeringsgatan 29

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a