Uthyres kontor, kontorshotell, coworking - Solna Strand

Elektrogatan 10, Solna Strand Objektnummer 10661444

Nu kan du boka din plats i moderna UMA Solna Strand – en ny och fräsch coworking-anläggning i kontorsfastigheten Grow som invigdes i oktober 2019. Här kan vi erbjuda arbetsplatser i rum eller i den öppna co-workingytan för företag med 1 person upp till 100 anställda Än så länge har vi rum med fantastisk utsikt att erbjuda!

Adress
Elektrogatan 10 , Solna Strand
Lokaltyp
Kontorslokaler
14 - 700 m2
Kontorshotell
14 - 700 m2
Coworking
14 - 700 m2
Totalyta
14 - 700 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Läge
Kontorshotell / Coworking om ca 14-700 m². Centret fördelar sig över två plan på 7e och 8e våningen vilka tillsammans utgör en yta om totalt ca 2800 m².

Om anläggningen:
Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås och fyramansbås som får nyttjas fritt samt bokningsbara konferensrum. Anläggningens hyresgäster och medlemmar har 20 % rabatt på konferensrumsbokningar. På plan 7 finns ett mycket trevligt pentry och lounge samt utgången till den stora terrassen. På terrassen finns ett inglasat uterum där det är varmt och skönt även på höst som vår. Anläggningen erbjuder också duschmöjligheter.
De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med UMA-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang.

Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till andra UMA-anläggningar i Norden och Baltikum.

Uma har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet.

Priser i öppet landskap:

Flexibel plats ink. kringservice;

För en person; 3 000 kr/pers/mån.
För 2-5 personer inom samma företag 2 800 kr/pers/mån.
För 6-10 personer inom samma företag 2 600 kr/pers/mån.
För 11 personer och fler inom samma företag 2 400 kr/pers/ mån.

Fast plats för en person ink. kringservice; 4 500 kr/pers/mån.

Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter och bolag.

Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att de kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer.

Kontakta oss för att boka in en första visning så kan vi på plats planera och identifiera en lösning som passar ditt företag bäst!
Parkering
Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med möjlighet att hyra platser i P-hus Solna Strand med 870 parkeringsplatser i elva plan. 42 platser är utrustade med laddstolpar för elbilar och en utökning med lika många laddstolpar finns förberett. Det finns också besöksparkeringar att tillgå.
Service
På entréplan av Grow etableras restaurangkonceptet K-märkt. Närområdet bjuder på ett brett utbud av service så som hotell, gym och restauranger.
Kommunikation
UMA Solna Strand har ett utmärkt läge, endast 400 m från Sundbyberg centrum och Solna Strand tunnelbanestation. Flygbussarna till Arlanda- och Bromma Flygplats stannar endast 100 m ifrån fastigheten.
i
Begär mer info

Objekt 10661444, Elektrogatan 10

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a