Uthyres kontor, kontorshotell, coworking - Hammarby Sjöstad

Hammarbybacken 27, Hammarby Sjöstad Objektnummer 10675624

Möjlighet att hyra ca 10-4000 kvm Passa på att reservera arbetsplatser på den nya Co-workinganläggningen ”Spaces Hammarby Allé” i den spektakulära kontorsbyggnaden Stockholm New med dess 27 våningar som slår upp portarna den 11 januari 2021! Här finns möjlighet att hyra både rum, öppna landskap eller till och med hela våningsplan. Detta är ett modernt och flexibelt arbetscenter som faller professionella såväl som kreativa aktörer väl i smak.

Adress
Hammarbybacken 27 , Hammarby Sjöstad
Lokaltyp
Kontorslokaler
10 - 4000 m2
Kontorshotell
10 - 4000 m2
Coworking
10 - 4000 m2
Totalyta
10 - 4000 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggår 2020. Hiss finns.

Huset har miljöcertifieringen LEED. Tillgänglighet; Ja.

Angläggningen är belägen på våningarna 6-9 om ca 1000 kvm/plan och totalt ca 4000 kvm.
Läge
Om anläggningen:
Här erbjuds exceptionellt bra utrustade privata kontor, kreativa mötesrum och skrivbordsutrymmen till vilka du kan koppla upp dig och sätta igång kreativiteten. Kontoren har stora fönster från golv till tak och en mycket inspirerande utsikt! Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar hyra kontorsrum eller öppna kontorslandskap/co-workingytor. Flexibiliteten vad gäller avtalslängd samt möjligheten att växa eller krympa med sin verksamhet är ett par av de stora fördelarna att hyra in sig här. Samt förstås också all den kringservice som ingår i hyran.

Mycket ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor, höghastighetsinternet, el- och va samt bemannad reception i entréplan. Städning och diskning ingår, tillgång till mötesrum, duschar och viloutrymmen.

Förutom möjligheten att hyra ett eller flera privata rum och fasta arbetsplatser i öppen co-workingyta kan du för en lägre månadskostnad endast teckna ett medlemskap för Spaces.

För ett medlemskap får du tillång till följande service:

• Tillgång till alla center globalt (totalt ca 3500 center runt om i världen som även finns på flygplatser).
• Tillgång till Spaces egna delicafé för hyresgäster och medlemmar i entréplan.
• Angläggningar med bemannade receptioner med öppentider 8-17 måndag– fredag
• Möjlighet att sitta i alla öppna gemensamhetsytor, businessloungerna samt möjlighet att boka mötesrum via en app med 10% rabatt.
• I Stockholm får du tillgång till 12 center som finns på följande adresser:

Alvik: Gustavlundsvägen 12

City/Östermalm: Engelbrektsgatan 8-11, Klarabergsgatan 29, Mäster Samuelsgatan 60, Olof Palmes gata 29 Östermalmstorg 1,

Hagastaden/Norra Station: Sankt Eriksgatan 117

Kista: Kistagången 20 B

Solna/Frösunda: Gustav III:s Boulevard 34, Svetsarvägen 15 Vretenvägen 13 B,

Södermalm/Hammarby Sjöstad: Hammarbybacken 27 och Ringvägen 100 E

Intresserad? Kontakta förmedlaren för mer info eller för att boka in en tid för visning.
Omgivning
Stockholm New är en del av Stockholm New Creative Business Spaces i Mårtensdal med ett fantastiskt läge med kort gångavstånd till Gullmarsplan och ca 10 minuters promenad till Skanstull.
Service
I huset finns en fastighetsgemensam reception som välkomnar besökare, skybar och restaurang Himlen med terrass som drivs krögaren Niklas Ahlbom kommer att öppnas högst upp samt Spaces egna delicafé för Spaces hyresgäster och medlemmar i anslutning till entrén. Cykelgarage och omklädningsrum med duschar finns för husets hyresgäster och naturligtvis p-garage med p-platser att tillgå. Vid Gullmarsplan finns bland annat Hemköp, systembolag, apotek, pizzerior, krogar, blomsterbutiker, frisörer, Pressbyrån och Seven Eleven. I Globen som ligger inom promenadavstånd finns Globen Shoppingcenter och Tele2 Arena med all service du kan tänka dig vad gäller både restaurangutbud och shopping med mera.
Kommunikation
Utmärkt kommunikativt läge med gångavstånd till Gullmarsplan tunnelbana där samtliga tre göra linjer passeras samt stor bussterminal och tvärbana som stannar väldigt nära byggnadens huvudentré. Det kommunikativa läget kommer att bli än bättre när den nya blå tunnelbanelinjen blir klart som kommer att ta dig härifrån till Kungsträdgården på bara några få minuter. Fastigheten är även lättillgänglig för den bilburne med närheten till Nynäsvägen och Södra Länken.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2021-01-11
Byggår
2020
Miljöcertifiering
LEED

Nybygge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10675624, Hammarbybacken 27

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se