Uthyres butik, övrig lokaltyp - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen Objektnummer 10677831

Möjlighet att etablera en lunchrestaurang utan överlåtelseavgift i ”Wonna Tower” - ett läkarhus i världsklass!

Adress
Sankt Göransgatan 126 , Kungsholmen
Lokaltyp
Butikslokaler
140 m2
Övriga lokaler
140 m2
Totalyta
140 m2
Lokalen passar för
Café

Objektbeskrivning

Läge
Fantastisk möjlighet att utan överlåtelseavgift etablera en lunchrestaurang i ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920!

Lokalen är belägen i bv i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen har en egen utgång till en bra yta för att ställa upp några bord och skapa en mindre uteservering. Entrén till lokalen är belägen i direkt anslutning till husets huvudentré.

Planlösningen utgörs av ett stort rum med plats för sittande gäster samt ett rymligt kök med personalutrymmen bakom samt möjlighet till ca 50-70kvm lagerutrymme.

Området är mycket expansivt och det finns många som arbetar både i huset och i kringliggande kontorsfastigheter som skulle uppskatta möjligheten till att köpa fika och lättare luncher här. Lokalen har alla förutsättningar för att kunna bli en upperlig restaurang. Hyresvärden kan eventuellt även tänka sig middagsservvering. Hyresvärdens dröm är att få hit en restaurang som serverar hälsosam kost med toppkvalitet, ett koncept som även skulle uppskattas av husets hyresgäster och många besökare då detta är ett läkarhus i världsklass.

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål!

Skyltläge: Ja!

SERVICE OCH BEKVÄMLIGHETER
Cykelrum
Kök/pentry
Lastkaj
WC
Omgivning
För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten:: I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.
Parkering
Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.
Service
I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och lunchkoncept.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
enligt överenskommelse
Överlåtelseavgift
Kontakta lokalförmedlaren mer information. I hyran ingår värme och fastighetsskatt. Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1920
Renoveringsår
2020

Gatunivå

Skyltläge

Hiss

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10677831, Sankt Göransgatan 126

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se