Uthyres kontor, övrig lokaltyp, vårdlokal - Östermalm

Sturegatan 18, Östermalm Objektnummer 10682978

Nyrenoverat rum uthyres ett stenkast från Stureplan.

Adress
Sturegatan 18 , Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
11 m2
Övriga lokaler
11 m2
Vårdlokaler
11 m2
Totalyta
11 m2
Delbar
Med bästa adress ett stenkast från Stureplan uthyres detta fina rum!
Månadshyra:
12.100 kr/månad (ingen moms tillkommer på hyran).
 
I hyran ingår el, vatten, värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Läge
Rum uthyres i del av mottagning ett stenkast från Stureplan mitt emot vackra Humlegården. Du kommer att ha ett eget rum på ca 11 kvm där du kan bedriva ditt arbete och har sedan tillgång till allmänna ytorna. I samma lokal arbetar även en tandhygienist som är ägaren av lokalen.

Lokalen har en välplanerad planlösning om ca 53 kvm som erbjuder en miljö där du och kunderna kommer trivas. Då lokalen är så pass centralt belägen mitt i Stockholm City så erbjuds en kort och enkel resväg för både dig såväl som kunderna. Detta innebär även att det är mycket folk i rörelse så att nå ut till potentiella kunder blir väldigt enkelt och bekvämt. I hyran ingår följande; Tillgång till väntrum, gemensamt kök där kökstillbehör finns, lugn balkong med sol att njuta av på lunch eller fikapaus samt toalett i anslutning till väntrummet. Vatten och luft finns draget till rummet samt uttag för internet och wi-fi finns även tillgängligt. Det finns även handfat, förvaringsskåp samt fönster mot vacker innergård. Nödvändigheter som el, vatten, sophämtning, värme och bredband ingår i hyra.

Rummet passar dig som arbetar som:

Kiropraktor
Naprapat
Hudvårdsterapeut
Medicinskt fotvård
Estetiska behandlingar
Läkare och behöriga som får utföra Botox & Fillers

Arbetar du med annat och är intresserad av rummet är du varmt välkommen att höra av dig.

Vid intresse tas första kontakt via mail info@ulrikamelin.se
Omgivning
Direkt närhet till gröna oasen Humlegården samt kort gångavstånd till Stureplans puls.
Parkering
På intilliggande gator enligt stadens tariff och parkeringshus.
Service
Här är man omgiven av all tänkbar service med kort avstånd till ett myllrande folkliv och ett mycket bra shoppingutbud. Sturegallerian liksom Östermalms Torg ligger ett stenkast ifrån fastigheten med en mängd trevliga små butiker, Åhléns med mera. I närområdet finns ett rikt utbud av trevliga restauranger med alla tänkbara smakriktningar. Runt Östermalmstorg och Stureplan finner du även en mängd trevliga lunchställen och barer.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation som trafikeras av röd linje. Flertalet busslinjer passerar nära fastigheten vid Stureplan och Birger Jarlsgatan, exempelvis linje 1, 2, 55 och 75.
Övrigt
Rummet kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse med en avtalslängd på avtalslängd på 12 månader med 3 månaders uppsägningstid. Du som hyr rummet ska inneha F-skattsedel samt företagsförsäkring.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgårnde eller enligt överenskommelse.
Antal rum
1
i
Begär mer info

Objekt 10682978, Sturegatan 18

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Ulrika Melin, tel:   073-941 45 09

  http://www.ulrikamelin.se