Uthyres kontor - City

Kungsgatan 29, City Objektnummer 10689363

Med bästa läge på Kungsgatan 29 finns nu denna mycket effektivt planerade lokal ledig för uthyrning. Rätt lokal för det mindre företaget som söker ett representativt kontor på bästa adress!

Adress
Kungsgatan 29 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
80 m2
Planlösning
Årshyra:
6 000 kr/m²/år. Fastighetsskatt och moms tillkommer.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1928 och renoverades år 1989.
Läge
Lokalytan fördelas på en välkomnande entré med plats för väntande besök, en öppen kontorsyta med plats för 6-7 arbetsplatser, ett konferensrum för 6-8 pers samt ett mindre arbetsrum för en person vilket även kan nyttjas som ett extra samtalsrum. Lokalen har också ett trevligt litet pentry som är utrustat med diskmaskin och två kokplattor, städförråd med vask samt wc. Lokalen har två entrémöjligheter. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns hiss upp till plan 3 där lokalen är belägen. Det är även möjligt att använda sig av entrén vid Oxtorget 4 och då kommer man direkt in på det våningsplan som lokalen ligger på. Härifrån är det möjligt att ta in en cykel direkt in till den trevliga innergården för den som cyklar. Hyresgästen till denna lokal har en direkt utgång till gården vilket ger ett mervärde. Lokalen är mycket smakfullt inredd med detaljer som gör det lilla extra.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen och Stokab har en avlämningspunkt i fastigheten.
Omgivning
Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.
Parkering
Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.
Service
Adressen säger allt! Här finns all service Du kan önska Dig. Inom kort gångavstånd har du ett stort utbud av restauranger, caféer, apotek, systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1928
Renoveringsår
1989
Våning
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10689363, Kungsgatan 29

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a