Uthyres kontor, lager/logistik - Vasastan

Vanadisvägen 21, Vasastan Objektnummer 10713940

Kontor i markplan med goda lastmöjligheter och utmärkt skyltläge! Lager finns att hyra intill hissen på garageplanet. Förmånlig hyresnivå!

Adress
Vanadisvägen 21 , Vasastan
Lokaltyp
Kontorslokaler
168 m2
Lagerlokaler
50 m2
Totalyta
168 m2
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden uppfördes år 1971.
Läge
Lokalen har en öppen planlösning. Här finns även ett rymligt mötesrum, två wc samt pentry med matplats. Det finns även en bra yta för kopiator och skrivare eller ett par extra arbetsplatser här går också bra.

Det finns möjlighet att ta upp en dörr i mötesrummet direkt ut mot trapphuset vilket skulle förbättra lastmöjligheterna in till lokalen ifall den blivande hyresgästen har behov av att frekvent kunna skicka och ta emot leveranser.

Lokalen kan hyras i befintligt skick till förmånlig hyra men hyresvärden är även öppen för att anpassa lokalen till en modernare standard om så önskas. Ytskikten utgörs av ett laminatgolv, mörkgrå klinker vid entrén, målade väggar samt akustikplattor i tak.
Ventilation: Mekanisk till och frånluft.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten för bredband via fiber. Tidigare hyresgäst har haft bredband via Tele2 (före detta ComHem).

Skyltläge: Lokalen har ett mycket bra skyltläge ut mot Vanadisvägen och det finns möjlighet till en större skylt på husfasaden (dock kommer troligen nytt skyltlov att erfordras).

Lager: Det finns även ett lager om ca 50 m² att hyra på plan -2 som nås via hissen strax utanför kontoret. Takhöjden här är ca 2.20 (ej exakt utmätt) och lagret är beläget i nära anslutning till hissen som ligger i nära anslutning till lokalens entré.

Passande verksamheter kan förslagsvis vara alla typer av kontorsverksamheter, showroom samt postorderföretag som behöver kontor samt ett mindre lager.
Omgivning
Enkehusparken beläget alldeles intill fastigheten samt gångavstånd till Sankt Eriks Parken, Observatorielunden samt Vanadislunden med Vanadisbadet.
Parkering
Det finns garage i huset och det är möjligt att hyra två platser utomhus strax utanför huvudentrén. Annars gäller parkering på kringliggande gator enligt stadens tariff. Cykelparkering med cykelställ på fastigheten samt cykelgarage med plats för omkring 350 st cyklar vid Odenplan.
Service
Vid Odenplan finns all tänkbar service så som caféer, restauranger, Ahléns, butiker etc. På Norrtullsgatan 13 i närheten ligger Coop forum som har öppet till 21.00 alla dagar.
Kommunikation
Inom några minuters promenadavstånd (ca 400 m) har man Odenplan där både pendeltåg, tunnelbana och flertalet busslinjer går ifrån. Inte långt från porten stannar busslinje 2.
Övrigt
Lokalen är tillgänglig för rullstolsbundna. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1971

Gatunivå

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10713940, Vanadisvägen 21

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se