Uthyres kontor, butik, lager/logistik, övrig lokaltyp - Nacka

Hästholmsvägen 30, Nacka Objektnummer 10720351

Lokal i markplan med egen ingång.

Adress
Hästholmsvägen 30 , Nacka
Lokaltyp
Kontorslokaler
201 m2
Butikslokaler
201 m2
Lagerlokaler
201 m2
Övriga lokaler
201 m2
Totalyta
201 m2

Objektbeskrivning

Läge
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

Lokal med flera användningsområden belägen i markplan med egen entré från gatan. Lättillgänglig för besökare samt för i och urlastning. Parkering finns i anslutning.

Ytorna är anpassningsbara och fördelas främst på 2 stora öppna ytor med högt i tak. En större ateljé och kontor samt en sal som idag används för dans och showträning.

Lokalen är pelarbyggd vilket möjliggör såväl öppna ytor som rumsindelat.
Längst in i lokalen finns ett pentry med direktaccess till en stor gemensam terrass.

Med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt etableringsläge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm. Endast 20 minuter med båt till Nybroviken eller 5 minuter med buss till Slussen.
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Trivec, Nyfosa , SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Amio Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger
Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och
Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Våning
10 / 12

Gatunivå

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10720351, Hästholmsvägen 30

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se