Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 32, Danvikstull Objektnummer 10753434

Modernt kontor i bra skick med en rumsindelad planlösning!

Adress
Hästholmsvägen 32 , Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
318 m2
Övriga lokaler
318 m2
Totalyta
318 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Läge
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

Yteffektivt och rumsindelat kontor med rum i olika storlekar.

Lokalen har 10 kontorsrum varav två med plats för två skrivbord och åtta för en person alt mötesrum.
Stort konferensrum för ca 12 personer.
Konferensrum för 8 personer
Två telefonbås eller rum för enskilt teamsmöte
Två ytor i hörnläge för plats med 4-6 skrivbord eller touch down-platser
Pentry
Två wc varav en hwc
Sällskapsytor med plats för soffor
Se bifogad ritning

Då fastigheten har en lasthiss är lokalen lättillgänglig för att ta in större och tyngre saker.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

VENTILATION: Mekanisk till- och från luft

Bekvämligheter: Besöksparkering, Biltvätt, Dusch ,Elbilsplatser, Fiberanslutning, Garage (varm), Gym, Kundparkering, Lasthiss, Restaurang.
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Granitor, Trivec, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang med uteservering sommartid som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym, boulebana samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2023-04-01. Enligt överenskommelse
Våning
3 / 6
Antal rum
14

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10753434, Hästholmsvägen 32

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se