Uthyres övrig lokaltyp, vårdlokal - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen Objektnummer 10753474

Chans att hyra en exklusivt anpassad mottagningslokal i ”Wonna Tower” – Stockholms läkarhus i världsklass - med spektakulär arkitektur! Lokalen har ett lättillgängligt läge i huset på 1 tr och har bland annat två förberedda operationssalar!

Adress
Sankt Göransgatan 126 , Kungsholmen
Lokaltyp
Övriga lokaler
280 m2
Vårdlokaler
280 m2
Totalyta
280 m2
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info. Värme ingår i hyran. Ingen fastighetsskatt utgår idag och varken moms eller momskompensation för omomsade verksamheter.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt. Cykelrum och godkänt skyddsrum finns samt cykelställ utanför huvudentrén
Läge
Chans att etablera sin mottagning i Wonna Tower, en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten över staden i solsken finns husets bokningsbara takterrass med utekök att tillgå. Mitt emot takterrassen finns den fantastiska konferenslokalen och i källaren ett spa med IR-bastu, träningsmaskiner och relax – bokningsbara för husets hyresgäster! Det finns planer på en frukost- och lunchrestaurang i husets entréplan.

Lokalen är belägen 1 tr upp från huvudentrén på plan 1 som har den bästa takhöjden byggnaden. Lokalen totalanpassades för endast några månader sedan är nu i ett exklusivt nyproduktionskick. Lokalen passar för öppenvård, skönhetsvård och kirurgi då den har två rum som är förberedda för operationer så till vida att de har godkänd ventilation för kirurgi. Planlösningen är rumsindelad och det finns här 8 mottagningsrum med handfat.
Det finns även utrymme för steril samt personalytor så som ett nytt pentry, omklädningsrum. Samt två wc varav en handikappsanpassad.

I helhet inger denna lokal en lyxig känsla med bland annat mycket fina ytskikt, exklusivt anpassade wc, stuckaturer och exklusiva takarmaturer.

Detta kan bli din drömlokal ifall du söker en lokal utöver det vanliga där din personal definitivt kommer att trivas!

Lokalen har direkt access till husets lastkaj och det finns även möjlighet att expandera ytan med ytterligare 145 kvm + 38 kvm som att det går att hyra 425 kvm alternativt 363 kvm. De extra ytorna kan nyttjas som lager alternativt att de anpassas till mottagningsytor.

Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt
Omgivning
För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbergs- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten: I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.
Parkering
Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns
Service
I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1955
Renoveringsår
2020
Våning
1

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10753474, Sankt Göransgatan 126

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a