Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 32, 131 30 Danvikstull Objektnummer 10760773

Fint mindre kontor som kommer totalrenoveras under hösten!

Adress
Hästholmsvägen 32 , 131 30 Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
83 m2
Övriga lokaler
83 m2
Totalyta
83 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta annonsören.

Objektbeskrivning

Läge
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

PLANLÖSNING: Nyrenoverat kontor med öppen planlösning samt ett mötesrum.

I dagsläget är lokalen helt stomren men kommer renoveras med helt nya ytskikt såsom golv, målning, undertak samt armaturer, nytt pentry.
Färgerna går i ljust beige, grå samt svart.

I anslutning till kontoret finns två wc som är i nyrenoverat skick, ytterligare finns även dusch att tillgå.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

BEKVÄMLIGHETER: Besöksparkering, Biltvätt, Fiberanslutning, Garage (varm), Gym Kundparkering, Lasthiss.

VENTILATION: Mekanisk till- och från luft

MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.
Källa: PEAB
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Granitor, Trivec, Tellus Fiber, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang med uteservering sommartid som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym, boulebana samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2023-11-01. Enligt överenskommelse
Renoveringsår
2023
Våning
1

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760773, Hästholmsvägen 32

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se