Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Solna

Banvaktsvägen 22, 171 48 Solna Objektnummer 10760902

Trivsam laboratorielokal med tillhörande kontorsytor i Hagalunds företagsområde! God lastaccess via markport – inomhuskaj- och lasthiss rakt upp i lokalen!

Adress
Banvaktsvägen 22 , 171 48 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
220 m2
Övriga lokaler
220 m2
Totalyta
220 m2
Delbar
Lokal om totalt ca 220 m² + gemensamhetsytor enligt hyresvärden.
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1945. God logistik då lasthiss med kapacitet för 1500 kg går rakt upp i lokalen. Hissdörren är ca 2,13 M hög och ca 2,0 M bred. Lasthissen nås via markport med lastkaj innanför och ramp. Det finns även ett rymligt cykelrum gemensamt för husets hyresgäster.
Läge
Lokalen utgörs av en kontorsdel med ett eget större kontorsrum. I lokalen finns även pentry, lunchrum, konferensrum, städförråd och tre fräscha wc varav en med dusch vilka nyttjas gemensamt med två andra hyresgäster.

I lokalens laboratoriedel finns en stor labbyta där nuvarande hyresgäst har inte mindre än 8 stycken dragskåp. Längst in i labbytan mot fönstren finns fyra mindre kontorsrum, samtliga med fönster. Intill det stora labbet finns ett något mindre labb i vilket det idag finns två dragskåp och längst in mot fönstren finns två mindre kontorsrum. På den andra sidan av korridoren finns ytterligare tre rum varav nuvarande hyresgäst nyttjar det ena som kemikalieförråd med ett mindre kontor vid fönstret vilket i dagsläget används för analysutrustning. Här finns ventilation och ledningar för argongas indraget. Det andra rummet nyttjas som labbyta med två dragskåp och ett mindre kontor vid fönstret. Det tredje rummet nyttjas idag som kontor.

Dragskåp och övrig labbutrustning ägs av den nuvarande hyresgäst, men vid ett övertagande av lokalen kan överlåtelse av viss utrustning och dragskåp diskuteras. Totalt har denna hyresgäst inte mindre än 12 dragskåp i labbytorna och kvävgas finns inkopplat.

I denna del av lokalen finns lasthissen placerat intill ett rymligt förråd vilket delas med annan hyresgäst. Takhöjden i laboratorieytorna är ca 2,92 M upp till betong. Takhöjden i kontorsrummen är ca 2,44 M upp till undertak.

Detta är ett ypperligt lokalalternativ för ett kemiföretag med behov av flertalet dragskåp, trevliga kontorsytor och som uppskattar det sociala mervärdet i dela gemensamhetsytorna med ett par andra hyresgäster. Lokalen erbjuder utöver detta bra lastmöjligheter i ett bra logistikläge.

Lokalen har en genomgående planlösning med fönster åt två håll vilket gör att lokalen känns ljus vilket skapar en trivsam och stimulerande arbetsmiljö för medarbetarna.

Fastighetsägaren kan erbjuda faciliteter som avjoniserat vatten, tryckluft och kväve för att svara upp till en kemiverksamhets behov mot ett hyrestillägg.

Bredband: Hyresgästen har dragit in egen fiberanslutning genom via sin IT-leverantör ITS.
Parkering
Parkering: Parkeringsplatser på gatumark hyrs ut av Signalisten (Solna Kommun). I fastigheten finns garageplatser som hyrs ut genom Parkando i mån av plats. I övrigt är parkeringsmöjligheterna utomhus goda i området. I mån av tillgänglighet går det även att hyra fasta platser av Humlegården i området.
Service
I området finns ett bra lunchutbud med restaurang, snabbmatskiosker samt café/bageri. I Hagalund finns en matbutik inom några minuters gångavstånd. Här finns även flera proffsbutiker specialiserade på exempelvis färg, verktyg och el. Ett trevligt klättercenter finns i huset. All övrig tänkbar service finner du i Solna Centrum och i Solna Centrums galleria.
Kommunikation
Fastighetsägaren har en elbuss som de i egen regi kör mellan Solna Centrum och Hagalund (Odenplan-Hagalund) under rusningstrafik. Turen är kostnadsfri. Busslinje 952 (Huvudsta - Råsunda – Duvbo) passerar även Hagalund och går till Solna centrum. Linje 507 som går från Odenplan (Odenplan-Västra Skogen – Tomteboda Terminal) passerar Industrivägen i Hagalund. Det går också bra att promenera till Solna Station där Tunnelbanans blå linje passerar samt till Solna station där pendeltåg avgår. Fastigheten är strategiskt belägen för bilburna med närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden. På bara några minuter kör du till Stockholm city.
Övrigt
Hyresvärden skriver endast nya avtal med avstående av besittningsskydd.

Hyresgästen har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst att överlåta lokalen till i händelse av flera samtidiga intressenter.

Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt hyresgästens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst som önskar överlåta sitt befintliga avtal.
Byggår
1925
Våning
2,5 trappor

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10760902, Banvaktsvägen 22

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se