Uthyres kontor, övrig lokaltyp, utbildning, vårdlokal - Sundbyberg

Landsvägen 47, 172 65 Sundbyberg Objektnummer 10760961

Anpassningsbara kontorslokaler med stor terrass och god tillgänglighet! Bästa läge i Sundbybergs centrum med utmärkta kommunikationer och rikt serviceutbud. Bra logistik i huset med garage därifrån lasthiss går rakt upp till varje våningsplan!

Adress
Landsvägen 47 , 172 65 Sundbyberg
Lokaltyp
Kontorslokaler
406 - 1706 m2
Övriga lokaler
406 - 1706 m2
Utbildningslokaler
406 - 1706 m2
Vårdlokaler
406 - 1706 m2
Totalyta
406 - 1976 m2
Delbar
Delbar - Här erbjuds totalt ca 1706 kvm fina kontorsytor fördelade över tre vånings-plan samt totalt ca 270 kvm lager- och teknikytor. Det är möjligt att endast hyra ett eller två plan om så önskas. Minsta kontorsyta att hyra är ca 406 m²
Virtuell presentation
Lokalen passar för
Utbildning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1954 och byggdes om år 1959. Bra logistik i huset med både personhiss och lasthiss som går från garaget rakt upp till varje våningsplan.
Läge
Här erbjuds totalt ca 1706 kvm fina kontorsytor fördelade över tre vånings-plan samt totalt ca 270 kvm lager- och teknikytor. Det är möjligt att endast hyra ett eller två plan om så önskas. Minsta kontorsyta att hyra är ca 406 m²

Planlösningen utgörs idag av en mix av öppna kontorslandskap, cellkontor och mötesrum. Det går att öppna upp våningsplanen mer om en öppnare lösning önskas. Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalerna efter tillträdande hyresgästs önskemål. Har finns möjlighet förverkliga din kontorsdröm.

Plan 3: Kontorsytan om totalt ca 520 m² utgörs idag av öppet kontorslandskap, en fristående yta om ca 114 m² vilken kan användas som en separat mötes- och konferenslokal alternativt som matsal och pausutrymme för personalen då utan är utrustad med ett exklusivt pentry samt erbjuder gott om matplats i öppen lösning samt ett par rum. På detta våningsplan finns även husets stora terrass vilken erbjuder personalen många sköna stunder. Här finns även en lageryta om ca 79 kvm samt teknik/ventutrymme om ca 47 m². Det går att endast hyra ca 406 m² här.

Plan 2: Kontorsytan om ca 600 m² utgörs idag av en mix av öppet kontorslandskap, 11 cellkontor, samtalsrum, mötesrum och 4 wc. Här finns även en relaxyta med bastu och 2 duschar. Lokalen har idag fler rum än ritningen med inplaceringsförslaget som visar en möjlig planlösning för 50 arbetsplatser. Övrig yta på detta plan är ca 59 m²

Plan 1: Kontorsytan om ca 586 m² utgörs idag av en mix av öppet kontorslandskap, cellkontor, 3 mötesrum, 4 wc samt ett socialt placerat pentry i öppen lösning. Lokalen har idag fler rum än ritningen med inplaceringsförslaget som visar en möjlig planlösning för 46 arbetsplatser. Här finns ca 85 kvm lageryta.

Plan 1 och 2 förbinds idag med en interntrappa vilken kan tas bort om endast ett av planen önskas hyras.

Takhöjden mäter ca 2,42 meter upp till betong.

Bredband: Fiber finns anslutet till fastigheten via Stockholms stadsnät.
Parkering
Garage i huset och lediga platser finns att erbjuda tillträdande hyresgäst. Parkeringsmöjligheter finns även på intilliggande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande allmänna parkeringshus.
Service
I huset finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Company. I direkt närhet finns Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer (Expresso House i huskroppen), mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag. I kvarteret finns även Signalfabrikens köpcenter med bibliotek, butiker, restauranger, caféer, hotell, Folktandvården, Sats med mera.

Läget är så centralt du kan komma i Sundbyberg med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom kort gångavstånd når du Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning.
Kommunikation
Sundbybergs Centrum är näst efter T-centralen Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Precis utanför porten passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar, det är ett stenkast till stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4:an via påfart frön Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden. Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Hyresvärden önskar en säkerhet för hyra i form av deposition eller bankgaranti.

Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1954
Renoveringsår
1959

Delbar

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760961, Landsvägen 47

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se