Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 32, 131 30 Danvikstull Objektnummer 10760962

Kontor belägen på plan 5 med utsikt över hela Hammarby Sjö och Sickla.

Adress
Hästholmsvägen 32 , 131 30 Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
262 m2
Övriga lokaler
262 m2
Totalyta
262 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad samt med båten till Östermalm är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.
Läge
Kontor beläget på plan 5 med utsikt över hela Hammarby Sjö och Sickla.
Öppen planlösning i kombination med fyra mötesrum.

Yteffektivt kontor där varje kvadratmeter kan nyttjas effektivt med plats för ca 18skrivbordsplatser i den öppna ytan.
Kontoret kommer ytskiktrenoveras med ny textilmatta, nytt pentry samt målas, se bilderna från det nyligen renoverade kontoret i fastigheten.

Ytan utgörs idag främst av en större öppen yta, fler rum går att skapa vid behov och efter överenskommelse.
Större konferensrum för upp till ca 20 personer.
Två mötesrum för ca 6 personer,
Ett mindre mötesrum/telefonrum alt förråd.
Trevlig pentry och loungedel, plats att hänga av sig samt ta emot besökare.
Två wc varav en med dusch

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, parkeringsgarage.

Bekvämligheter: Besöksparkering, Biltvätt, Dusch, Elbilsplatse, Fiberanslutning, Garage (varm), Gym, Kundparkering, Restaurang

Ventilation: Mekanisk till- och från luft

Miljöcertifiering: BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: PEAB
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten:: Stockholm Vatten, Powrs, Calluna, DJV, Granitor, Trivec, Viking Line, Nyfosa Fastigheter, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde under 2024
Renoveringsår
2024
Våning
5 / 6

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760962, Hästholmsvägen 32

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se