Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Södermalm

Ringvägen 60, 118 61 Södermalm Objektnummer 10761000

Attraktivt beläget kontor på Södermalm uthyres! Goda möjligheter att kunna ta emot och skicka leveranser via husets bakre entré samt utmärkta kommunikationer!

Adress
Ringvägen 60 , 118 61 Södermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
62 m2
Utställningslokaler
62 m2
Övriga lokaler
62 m2
Totalyta
62 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1944.
Läge
När du stiger in i lokalen möts du av en öppen välkomnande entré med plats för soffa och väntande besökare samt en liten reception om så önskas. Kontorsytan fördelas på ett kontorsrum för en person samt ett öppet kontorslandskap med plats för ca 3 arbetsplatser. Lokalen är lämplig för ca 4 personer. I det välutrustade pentryt finns matplats för ca 4 personer. Utanför wc finns plats för förvaring.

Ytskikt: Lokalen har laminatgolv samt målade väggar.

Säkerhet: Nuvarande hyresgäst kan lämna kvar larmet som kan kopplas till Securitas bevakning. Samtliga fönster är försedda med galler.

Bredband: Stokab är anslutet till huset vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber finns indraget i lokalen via Ownit.
Omgivning
Kort gångavstånd till Tantolundens trivsamma grönområden samt Zinkensdamms IP några minuter bort.
Parkering
Parkering på de intilliggande gatorna enligt stadens tariff samt i de kringliggande allmänna parkeringsgaragen.
Service
I närområdet finns ett rikt utbud av trevliga lunchrestauranger. Det är gångavstånd till gångavstånd till all tänkbar service vid Mariatorget, Medborgarplatsen och Skanstull med Ringens Köpcentrum.
Kommunikation
Kort gångavstånd till Södra Stations pendeltågstation på Rosenlundsgatan samt Rosenlunds busshållplats alldeles utanför porten där stombusslinjerna 3 och 4 passerar samt linje 74. Det är även gångavstånd till T-banestationerna Skanstull där den gröna linjen passerar och Mariatorget som trafikeras av den röda linjen.
Övrigt
Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål. Hyresvärden har fri prövningsrätt när det gäller val av verksamhet och hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår.
Byggår
1944
i
Begär mer info

Objekt 10761000, Ringvägen 60

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se