Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 32, 131 30 Danvikstull Objektnummer 10761006

Fint kontor med tre bra rum beläget i Nacka på gränsen till Södermalm via Danvikstull! Bra parkeringsmöjligheter och kommunikationer!

Adress
Hästholmsvägen 32 , 131 30 Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
74 m2
Övriga lokaler
74 m2
Totalyta
74 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Läge
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

PLANLÖSNING: Litet fint kontor i bra skick med yteffektiv planlösning överlåtes!

Lokalens yta är fördelat på ett rum med plats för 2-3 skrivbord.
Ett rum med plats för 3-4 skrivbord.
Stort mötesrum med plats för 6-8 personer
Ett rymligt förråd för förvaring och rack
Modernt pentry

Kontrakt överlåtes avtal tom 2026-12-31
Nuvarande hyra 2403kr/m2/år
Drift 171kr/m2/år
Fastighetsskatt 151kr/m2/år
Möjligt med nytt 3 års avtal.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.

Bekvämligheter: Besöksparkering, Biltvätt, Dusch, Fiberanslutning, Garage (varm), Gym, Kök/pentry, Mötesrum, Restaurang, Skyltläge
Omgivning
OMGIVNING/NATUR: I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Granitor, Trivec, Nyfosa, SBB, Powrs, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang med uteservering sommartid som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym, boulebana samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Bussarna går var ca 5e minut. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse.
Antal rum
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10761006, Hästholmsvägen 32

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se